Meistä

Silmäasema näkee kokonaiskuvan

Onnelliset silmät tarkoittavat hyvinvointia, rohkeutta ja itsevarmuutta. Tätä olemme tarjonneet asiakkaillemme jo vuodesta 1975.

Suomen suurin silmäterveyden toimija

Silmäasema näkee kokonaiskuvan, sillä näemme ihmisen silmät kokonaisuutena. Paras ratkaisu voi löytyä optisista tuotteista tai hoitopolun kautta.

Silmäasemalla on Suomen laajin palveluvalikoima, mikä takaa sen, että asiakas saa juuri sen, mitä hänen silmänsä tarvitsevat. Yksi vahvuuksistamme onkin ainutlaatuinen liiketoimintamallimme, joka yhdistää kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut – sekä optisen alan vähittäiskaupan että silmäsairaalapalveluiden osalta – yhtenäisen toimintamallin alle.

Kykymme tarjota laajasti erilaisia näkemisen ja silmäterveyden palveluita tarjoaa meille selvän kilpailuedun verrattuna kilpailijoihin, jotka toimivat pääsääntöisesti vain joko optisen alan vähittäiskaupassa tai silmäsairaalaliiketoiminnassa.

Silmäasema numeroina

Silmäasema toimii yli 160 toimipisteessä ympäri Suomen. Lisäksi yhtiöllä on viisi myymälää Virossa.

~150

Myymälää ja silmälääkärikeskusta ympäri Suomen

18

Yksityistä silmäsairaalaa

7

Julkisen silmäterveyden yksikköä

1 miljoona

hoidettua asiakasta vuosittain

Missio

Missiona maailman onnellisimmat silmät

Maailman onnellisimmat silmät ovat silmät, jotka näkevät hyvin, ovat terveet, joita huomioidaan ja tarvittaessa hoidetaan. Silmäaseman missiona on tehdä suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat, koska elämä on näkemisen arvoinen.

Sillmäaseman laaja osaaminen
Laajaa osaamista

Silmäasema on täysin suomalainen yhtiö

Silmäasema on 100 % suomalainen yhtiö. Olemme osa Coronaria-konsernia, joka on yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon toimijoista. Silmäasemalla on Suomen laajin palveluvalikoima, jotta jokaiselle asiakkaallemme löytyy ratkaisu juuri hänen tarpeisiinsa.

Tutustu Silmäasemaan
Historia

Askeleen edellä

Koko polkunsa ajan – lähes 50 vuotta – Silmäasema on aina ollut askeleen edellä ja rakentanut toimintaansa tarjotakseen näkemisen ja silmäterveyden kokonaisvaltaiset palvelut asiakkaan elämän helpottamiseksi.

Tutustu historiaamme

Strategia

Ainutlaatuinen kokonaisuus, kasvava markkina

Silmäaseman vahvuuksia ovat toiminta rakenteellisesti houkuttelevilla kasvavilla näkemisen ja silmäterveyden markkinoilla, vahva markkina-asema sekä arvostettu brändi. Silmäaseman strategiana on yhdistää ainutlaatuisella tavalla näönhuollon ja silmäterveyden palvelukokonaisuus.

Strategia ja tavoitteemme
Arvoketju

Arvoketju

Vastuullinen arvoketju

Optisen tuotteiden ja silmäterveyden palveluiden arvoketju alkaa materiaaleista ja tuotannosta. Syvän ja laaja-alaisen yhteistyön kautta Silmäasemalla on laadukkaat leikkaus- ja silmätutkimuslaitteistot sekä vastuullinen tuotevalikoima. Kiinnitämme valikoimassa erityishuomiota tuotteen laadukkuuteen, kestävyyteen ja tarkoituksenmukaisuuteen.

Arvoketjumme
Johto ja hallinto

Johto & hallinto

Silmäasema on vankoissa käsissä

Silmäaseman hallitus ja johtoryhmä koostuu kokeneista ja osaavista asiantuntijoista. Johtoryhmän ja hallituksen kokoonpano ja koko määritellään kulloistenkin tarpeiden mukaisesti ja niitä muutetaan ja täydennetään tarvittaessa.

Silmäaseman johto