Vastuulliset ratkaisut

Silmäasema näkee kokonaiskuvan – asiakkaan tarpeet, niihin soveltuvat parhaat ratkaisut ja hoitopolut. Olemme markkinoiden ainoa toimija, joka pystyy tarjoamaan asiakkaalle kaiken mitä hyvään näkemiseen ja silmäterveyteen tarvitaan.

Vastuulliset ratkaisut

Silmäasema auttaa asiakasta hoitopolun kaikissa vaiheissa, johtipa se lääkärin vastaanotolle, leikkaukseen tai julkiseen terveydenhuoltoon. Laaja tuote- ja palveluvalikoimamme varmistaa, että pystymme palvelemaan asiakkaita yksilöllisesti, olivatpa hänen tarpeensa mitkä hyvänsä.

Silmäasemalla teemme asiakkaalle aina tarvekartoituksen, jonka avulla löydämme juuri hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat optiset ratkaisut ja palvelut. Huomioimme nykyhetken tarpeiden lisäksi myös näkemisen elinkaareen liittyvät tarpeiden muutokset sekä silmäterveyteen liittyvät näkökulmat ja ohjaamme asiakkaan tarvittaessa silmäterveyspalvelujemme piiriin.

Meille on tärkeää kertoa asiakkaalle kaikki vaihtoehdot, joilla hänen näkemistään ja silmäterveyttään voidaan parantaa.

Meille on tärkeää kertoa asiakkaalle kaikki vaihtoehdot, joilla hänen näkemistään ja silmäterveyttään voidaan parantaa. Autamme ja ohjaamme asiakasta hänen valitsemallaan hoitopolulla Silmäaseman sisällä ja tarvittaessa myös julkisen terveydenhuollon piiriin. Emme jätä asiakasta yksin vaan kuljemme hänen rinnallaan kaikissa näkemisen ja silmäterveyden tarpeissa.

lapsen-silmälasit

Oikeanlaiset silmälasit toivat helpotusta Saiman koulunkäyntiin

Nyt 10-vuotiaalla Saimalla oli hankaluuksia koulutien alussa. Läksyjen teko oli vaikeaa ja lukemaan oppiminen oli hidasta. Haasteet oppimisessa ilmenivät niin, ettei Saima tunnistanut tavatessa kaikkia kirjaimia ja kirjaimet vaihtelivat paikkaansa.

Tutustu Saiman tarinaan

Laaja palveluvalikoima mahdollistaa vastuullisen lähestymisen

Silmäaseman laaja palveluvalikoima kattaa muun muassa optikoiden ja silmälääkäreiden palvelut, silmätutkimukset ja silmäleikkaukset. Tämän ansiosta voimme palvella asiakkaitamme kaikissa tilanteissa vastuullisesti, heidän tarpeistaan lähtien.

  • Optikoiden palveluihimme sisältyvät muun muassa näöntarkastukset, piilolinssitarkastukset ja sovitukset, silmänpaineenmittaukset, silmäpohjankuvauksen OCT-valokerroskuvaukset, liikennenäkötutkimukset ja työnäkemisen palvelut.
  • Silmälääkärien palvelut kattavat vastaanotot, silmän tutkimuspalvelut sekä muun muassa glaukooman, karsastuksen, kuivasilmäisyyden ja myopian hoidon.
  • Silmäaseman leikkauspalvelut kattavat laser-, linssi-, kaihi- ja icl-leikkaukset sekä silmäluomileikkaukset. Parhaiten soveltuva leikkaustekniikka valitaan yksilöllisesti yhdessä leikkaavan lääkärin kanssa osana esitutkimusta, johon sisältyvät myös tarvittavat laitemittaukset, silmien perinpohjainen terveystutkimus sekä henkilökohtaisten näkemisen tarpeiden kartoitus.
  • Silmäaseman julkiset silmäterveyspalvelut toimivat useilla paikkakunnilla pääasiassa julkisen sektorin kumppanina, järjestäen silmätautien erikoissairaanhoidon palvelut lähipalveluina. Avaintoimintoihin kuuluvat silmäsairauksien hoidon palvelukokonaisuuksien ulkoistamiset. Suurimmat potilasryhmät ovat glaukoomapotilaat, lapset ja ikärappeumapotilaat.

Vastuullinen tuotevalikoima

Edellytämme yhteistyökumppaneiltamme korkeaa laatua, sisältäen muun muassa laadukkaiden materiaalien käytön, tehokkaat prosessit ja vastuullisen tuotannon. Silmäasema valitsee kumppanit huolellisesti ja vaatii heitä sitoutumaan eettisiin toimintatapoihin. Kiinnitämme valikoimassa erityishuomiota tuotteen laadukkuuteen, kestävyyteen ja tarkoituksenmukaisuuteen. Valikoimassamme on Hoyan linssit, jotka tarjoavat optisesti erinomaiset ratkaisut. Laaja kehysvalikoimamme sisältää myös ekologisia ja ympäristöystävällisiä kehysvaihtoehtoja.

Kiinnitämme erityishuomiota tuotteen laadukkuuteen, kestävyyteen ja tarkoituksenmukaisuuteen.

Vastuullisempia tuotevaihtoehtoja laajasta valikoimasta

Silmäaseman valikoimaan on koottu ekologisia ja ympäristöystävällisiä kehysvaihtoehtoja. Kehysten valmistusmateriaaleina ovat muun muassa luonnonmukaisesti valmistettu asetaatti ja kierrätetty tai kierrätettäväksi sopiva teräs. Pyrimme aktiivisesti kasvattamaan vastuullisemmin valmistettujen tuotteiden osuutta tuotevalikoimassamme myös jatkossa.

Eco logo

ECO®

ECO® on on sitoutunut olemaan kestävän kehityksen silmälasimerkki. Sen tuotteet on valmistettu ekologisista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Yhteistyössä NGO Trees for the Future -säätiön kanssa jokaista myytyä ECO-kehystä kohden istutetaan puu.

ECO®-tuotteet
Monkeyglasses logo

Monkeyglasses

Tunnetulla A’ Design -suunnittelupalkinnolla huomioitu Monkeyglasses perustuu kestävään kehitykseen ja osallistuu muun muassa orankien suojeluun. Yritys tekee yhteistyötä järjestön Syn for Sagen i Afrikan kanssa, joka toimittaa vanhoja silmälaseja ulkomaille niitä tarvitseville.

Monkeyglasses-tuotteet
O-Six logo

O-Six

O-Six malliston räätälöitävät kehykset valmistetaan kuluttajan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita mukaillen, jolloin vältytään kehysten ylituotannolta. O-Six on palkittu Credit Suissen vastuullisuuspalkinnolla. Tuotteet valmistetaan Italiassa Cadoren laaksossa ympäristöä kunnioittaen.

O-Six-tuotteet
Polaroid logo

Polaroid

Polaroidin kehykset on valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti käyttämällä biopohjaisia ja kierrätysmateriaaleja tuotteiden laadusta ja tyylistä tinkimättä. Materiaalin valmistuksessa käytetään mahdollisimman paljon uusiutuvia luonnonvaroja.

Polaroid-tuotteet
Arvoketju
Arvoketju

Arvoketjumme tähtää laatuun ja vastuullisuuteen

Asiakkaittemme saamat ratkaisut ja palvelut sekä niiden tuomat hyödyt rakentuvat Silmäaseman vahvaan silmäterveyden ja näönhuollon asiantuntijuuteen sekä syvään yhteistyöhön alan johtavien kumppaneiden kanssa.

Arvoketjussamme näkyy vastuullisuus