Optikoksi Silmäasemalle

Silmäasemalla optikolla on ainutlaatuisen laajat työskentelymahdollisuudet: voit toimia optikkona myymälässä, silmälääkärikeskuksessa tai silmäsairaalassa. Silmäaseman optikkona pääset osaksi moniammatillista tiimiämme. Teemme tiiviisti töitä yhdessä ja huolehdimme siitä, että asiakkaamme tulevat palvelluksi parhaalla mahdollisella tavalla ja saavat parhaat näkemisen ratkaisut tarpeisiinsa.

Kaikki näönhuollon ja silmäterveyden palvelut samasta talosta

Silmäasema tarjoaa asiakkailleen ainoana toimijana Suomessa kaikki näönhuollon ja silmäterveyden palvelut saman katon alta. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja näkemisen nykytilanteen ja kerromme hänelle avoimesti kaikki vaihtoehdot silmälaseista silmäleikkaukseen. Silmäasemalla pääsetkin tutustumaan laajasti niin näkemisen kuin silmäterveyden palveluihin ja tekemään näöntutkimusten lisäksi esimerkiksi silmäleikkauspalveluiden kartoituksia sekä ottamaan silmien rakennekuvia. Silmäasemalla silmien rakennekuvat lausuu aina lääkäri.

Meillä työskentelevät optikot arvostavat:

  1. Monipuolista työnkuvaa, jonka mahdollistavat myymälän ja sairaalan yhteistyö sekä kattava palveluvalikoima
  2. Moniammatillista työyhteisöä sekä ainutlaatuisella tasolla olevaa silmälääkäriyhteistyötä
  3. 30 minuutin näöntutkimusaikaa, joka mahdollistaa huolellisen ja laadukkaan tutkimuksen
  4. Erikoistumismahdollisuuksia mm. lasten näön tutkimiseen ja myopian hoitamiseen
  5. Monipuolisia tehtävänkuvia ja etenemismahdollisuuksia Silmäaseman ja konsernin sisällä
  6. Kattavia koulutusmahdollisuuksia, joilla voit syventää tai laajentaa omaa osaamistasi
  7. Laadukkaita tuotteita ja monipuolista valikoimaa
  8. Vakaata ja luotettavaa työnantajaa
  9. Suomalaisuutta: Olemme 100 % suomalainen yritys, ja vastuullisuus on meille tärkeää
  10. Ja ehkä kaikkein tärkeimpänä: mahtavia työkavereita ja tiimihenkeä – meillä olet aina osa vahvaa joukkuetta!

Silmäasemalla pääset osaksi välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Panostamme mm. työhyvinvointiin, oppimiseen ja monipuolisiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua tarkemmin henkilöstöetuihimme täällä.

Silmäasemalla työskentelee yli 1000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista lähes 150 myymälässä ja silmälääkärikeskuksessa sekä 18 yksityisessä silmäsairaalassa ja useissa Silmäaseman julkisten silmäterveyspalvelujen yksikössä. Haluaisitko sinä osaksi asiantuntevaa ja mukavaa työyhteisöämme?

Tutustu silmäasemalaisiin, katso avoimet paikat ja hae!

Optometristi Miikka Pasanen

Miikka Pasanen valmistui keväällä 2018 optometristiksi. Työt Silmäasemalla hän aloitti jo vuotta aiemmin optikko-opiskelijana. Lisäopintojen myötä hän siirtyi talon sisällä myymälästä silmäsairaalan puolelle töihin.

Lue Miikan tarina

Optometristi Paula Verho

Paula Verho haaveili alunperin hammasteknikon työstä, mutta päätyi opiskelemaan optometriaa. Valmistumisen jälkeen hän jäi töihin Uudenkaupungin Silmäasemalle.

Lue Paulan tarina

Sairaalaoptikko Heli Marttila

Useamman vuoden Turun silmäsairaalassa työskennellyt sairaalaoptikko Heli Marttila kokee työssään tärkeäksi sen, että aina voi oppia uutta.

Lue Helin tarina

Optikko Anne Seikkula

Työnäköoptikko Anne Seikkula on työskennellyt pitkään Silmäasemalla. Jo opiskelujen ohella Vantaan toimipisteessä toiminut asiantuntija on todistanut alan suurta muuttumista vuosien aikana.

Lue Annen tarina

Kiinnostuitko?

 

Ota yhteyttä:

Kaisa Koivisto
yhteyspäällikkö, optikot | optometristi
[email protected]
puh. 050 340 6525