Töihin julkisiin silmäterveyspalveluihin

Silmäaseman julkiset palvelut tuottavat silmätautien erikoisalan palveluja julkiselle terveydenhuollolle. Yksiköissämme työskentelee muun muassa silmätautien erikoislääkäreitä, optikoita ja optometristeja, sairaanhoitajia, lähihoitajia ja asiakaspalveluhenkilöstöä. Teemme joka päivä vahvasti merkityksellistä työtä, jonka ansiosta suomalaisten silmistä tehdään maailman onnellisimmat.

vastaanottohoitaja sari

Olemme Suomen suurin silmätautien erikoisalan palveluja julkiselle terveydenhuollolle tuottava yritys.  Tällä hetkellä meillä on 7 julkisen sektorin kumppanuutta ympäri Suomen. Tilkan silmäsairaala Helsingissä on suurin yksikkömme, ja se on HUS:n silmätautien erikoissairaanhoidon ostopalvelun suurin palveluntuottaja.

Meille on tärkeää potilaidemme ja asiakkaidemme kokonaisvaltainen silmien terveys ja haluamme olla kehittämässä ja tuottamassa hyvää palvelua ja hoitoa. Vahvuuksiamme ovat palveluiden korkea laatu, henkilökunnan korkea ammattitaito ja toimintamme luotettavuus.

Potilaamme ovat kaiken ikäisiä perustason erikoissairaanhoidon seurantaa ja hoitoa vaativia potilaita, mikä mahdollistaa laajan ja monipuolisen työnkuvan asiantuntijoillemme. Toimimme moniammatillisesti ja vahvana tiiminä. Hyvä tiimihenki näkyy – meillä työskentelevät maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat.

Tutustu silmäasemalaisiin, katso avoimet paikat ja hae!

Silmälääkäri Suleyman Ali

Lääkäri Suleyman Ali aloitti silmätauteihin erikoistumisen vuonna 2018. Erikoistumisensa rinnalla hän on työskennellyt: ”Silmäasemalla sain hyvän perehdytyksen ja pääsin monipuolisesti käyttämään ja kehittämään ammattitaitoani”, Ali kiittää. Hän kiittää myös uran ja perhe-elämän yhdistämisen helppoudesta sekä tuesta hallinnollisissa asioissa.

Lue Suleymanin tarina

Ylilääkäri Kati Ranta

Kati Ranta tekee Silmäaseman julkisten silmäterveyspalveluiden ylilääkärin työn ohella myös potilastyötä. Silmäasemalla lääkäri voi joustavasti yhdistää sekä julkisten silmäterveyspalveluiden että yksityisen sektorin työtehtäviä: ”Pidän itsekin siitä, että voin toimia yksityisellä puolella ja pystyn samalla ylläpitämään sairaalapuolen tietoja ja taitoja”.

Lue Katin tarina

Yksikönjohtaja Liubov Rippinen

Liubov Rippisen matka Tilkan silmäsairaalan on ollut mielenkiintoinen. Hän on alanvaihtaja, jolla on juristitausta. Oikeustieteiden lisäksi Liubov’ta on aina kiinnostanut lääketiede, ja yhtenä päivänä hän alkoi suunnitella etenemispolkua kohti uutta ammattia.

Lue Liubov’n tarina

Optometristi Miikka Pasanen

Miikka Pasanen valmistui keväällä 2018 optometristiksi. Työt Silmäasemalla hän aloitti jo vuotta aiemmin optikko-opiskelijana. Lisäopintojen myötä hän siirtyi talon sisällä myymälästä silmäsairaalan puolelle töihin.

Lue Miikan tarina