Töihin meille

Työ Silmäasemalla

Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista työpaikoista näönhuollon ja silmäterveyden asiantuntijoille. Silmäasemalla asiat tehdään vahvalla asiantuntijuudella, suurella sydämellä ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Meillä työskentelevät maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat – oletko sinä kohta yksi meistä?

Osaksi huippujoukkuetta

Silmäasema on yli 1000 asiantuntijan huippujoukkue, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Palveluksessamme on niin optikkoja, silmälääkäreitä, silmäkirurgeja ja muita näkemisen ammattilaisia, kuten kehysasiantuntijoita, optisia myyjiä ja sairaanhoitajia. Asiantuntijamme työskentelevät ympäri Suomen myymälöissä, silmälääkärikeskuksissa, silmäsairaaloissa, julkisissa silmäterveyspalveluissa, konttorilla ja etänä.

Silmäasemalaisia yhdistää vastuu ja välittäminen – niin itsestä, työkavereista kuin asiakkaasta. Henkilöstötyytyväisyys on meille tärkeää, ja iloksemme meillä viihdytään! Onnellisten silmien takana on aina onnellinen ja hyvinvoiva asiantuntija.

Meillä työskentelevät arvostavat

  1. Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä
  2. Työn merkityksellisyyttä – teemme suomalaisten silmistä maailman onnellisimpia!
  3. Vahvaa asiantuntijatyöyhteisöä, jossa töitä tehdään moniammatillisesti
  4. Kattavia koulutusmahdollisuuksia
  5. Hyviä etenemismahdollisuuksia yhtiön sisällä
  6. Mahdollisuutta osallistua erilaisiin projekteihin ja kehittää toimintaa
  7. Vakaata ja luotettavaa työnantajaa
  8. Kotimaisuutta ja vastuullisuutta
  9. Ja ehkä kaikkein tärkeimpänä: mahtavia työkavereita ja tiimihenkeä – meillä olet osa vahvaa joukkuetta!
People sitting on pier and splashing water with legs
Tuemme henkilöstömme hyvinvointia

Kattavat henkilöstöedut tukenasi

Töihin Silmäasemalle
Tule mukaan

Oletko kohta yksi meistä?

Haluamme olla työntekijöidemme ja ammatinharjoittajien arvostama työnantaja ja kumppani, joka tekee töitä suurella sydämellä ja katse kirkkaana. Silmäasemalla jokainen on oman työnsä vahva asiantuntija, ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti. Silmäasema on näkemisen ja silmäterveyspalveluiden markkinajohtaja, joka tarjoaa näköalapaikan optisen vähittäiskaupan ja terveydenhuollon kilpailukentässä. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia.

Kiinnostuitko? Katso vapaana olevat paikat alta, jätä avoin hakemus tai ota suoraan yhteyttä optikko- ja lääkärirekrytoijiimme.

Tutustu työnkuviimme

Työt Silmäasemalla ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia.

silmäkirurgi juha tutkii

Lääkäriksi Silmäasemalle

Jo yli 300 silmälääkäriä on valinnut Silmäaseman kumppanikseen. Oletko sinäkin pian yksi maailman onnellisimmista silmälääkäreistä? Lue lisää työmahdollisuuksista Silmäasemalla!

Lääkäriksi Silmäasemalle
optikko anne

Optikoksi Silmäasemalle

Meillä voit työskennellä optikkona myymälässä, myymäläsairaalassa, yksityisessä silmäsairaalassa tai julkisissa silmäterveyspalveluissa yli 150 toimipaikassa ympäri Suomen. Lue lisää optikon työstä Silmäasemalla!

Optikoksi Silmäasemalle
myyjä ja lasit

Töihin myymälään

Arvostamme hyvää asiakaspalvelua ja asiantuntijuutta, ja tuemme myyjiä kehittämään ammatillista osaamistaan entisestään. Lue lisää myymälässä työskentelystä!

Töihin myymälään
sairaalaoptikko heli

Töihin silmäsairaalaan

Silmäsairaaloissa keskitymme tuottamaan palvelut laadukkaasti, tarjoten asiakkaalle erinomaisen palvelukokemuksen. Lue lisää työmahdollisuuksista Silmäaseman silmäsairaalassa!

Töihin silmäsairaalaan
Vastuulliset ratkaisut

Töihin julkisiin silmäterveyspalveluihin

Silmäaseman julkiset silmäterveyspalvelut tuottavat silmätautien erikoisalan palveluja julkiselle terveydenhuollolle. Teemme joka päivä vahvasti merkityksellistä työtä, jonka ansiosta suomalaisten silmistä tehdään maailman onnellisimmat.

Töihin julkisiin palveluihin
palvelupäällikkö nainen

Muut tehtävät Silmäasemalla

Pääkonttorillamme Helsingin Pasilassa työskentelee joukko alansa huippuasiantuntijoita. Lue lisää laajoista työmahdollisuuksista Silmäaseman asiantuntijana!

Asiantuntijaksi Silmäasemalle
Vastuullisuus Silmäasemalla
vastuullisuus

Vastuullisuus toiminnan ytimessä

Silmäasemalla henkilöstö ymmärretään voimavaraksi, jonka hyvinvointi ja vahva asiantuntijuus varmistavat myös erinomaisen asiakaskokemuksen, silmäterveyden ja hyvän näkemisen positiiviset vaikutukset asiakkaille, sekä viime kädessä myös yhtiön taloudellisen menestyksen. Silmäasema on 100 % suomalainen ja maksaa veronsa Suomeen.

Tutustu vastuullisuuteemme