Töihin myymälään

Meillä Silmäasemalla jokainen työntekijä on oman alansa vahva asiantuntija. Silmäaseman myymälässä työskentelee optisia myyjiä, optikoita sekä myymälä- ja apulaismyymäläpäälliköitä. Tie myymälä- tai apulaismyymäläpäälliköksi voi kulkea vaikkapa optisen myyjän tai optikon työn kautta – tai voit tulla myös kokonaan optisen alan ulkopuolelta!

valikoimasuunnittelija paula

Silmäasemalla optiset myyjät ovat asiakkaan tarpeisiin näkemisen ratkaisuja löytäviä asiantuntijoita, joilla on silmää niin kehys- kuin linssivalintaan. Silmäasema arvostaa asiantuntijuutta ja tukee myyjiä kehittämään ammatillista osaamistaan entisestään. Myyjillä on muun muassa mahdollisuus kehittää osaamistaan Silmäaseman omassa Silmäasema Akatemiassa, jossa on koulutusta esimerkiksi linssi- ja kehysvalintaan, eri brändeihin ja trendeihin sekä asiakkaan kohtaamiseen ja erinomaiseen palveluun. Esimiestehtävissä henkilökohtaiset ominaisuudet ja kyky saada tiimi onnistumaan ovat merkittävässä osassa.

Silmäasema tarjoaa asiakkailleen ainoana toimijana Suomessa kaikki näönhuollon ja silmäterveyden palvelut saman katon alta. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja näkemisen nykytilanteen ja kerromme hänelle avoimesti kaikki vaihtoehdot silmälaseista silmäleikkaukseen. Silmäasemalla pääsetkin tutustumaan laajasti niin näkemisen kuin silmäterveyden palveluihin ja auttamaan asiakasta löytämään hänelle parhaat näkemisen ratkaisut.

Silmäasemalla työskentelee yli 1000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista lähes 150 myymälässä ja silmälääkärikeskuksessa, 18 yksityisessä silmäsairaalassa ja useissa Silmäaseman julkisten silmäterveyspalvelujen yksikössä. Haluaisitko sinä osaksi asiantuntevaa ja mukavaa työyhteisöämme?

Tutustu silmäasemalaisiin, katso avoimet paikat ja hae!

Näkemisen arvoinen kesätyö

Kesätyö on erinomainen tapa päästä tutustumaan alan töihin. Parhaimmillaan kesätyö on samalla myös polku vakituiseen työpaikkaan esimerkiksi valmistumisen jälkeen. Monen kesätyökokemusta täydentävät myös työharjoittelut ja opinnäytetyöpaikat.

Lue lisää

Optinen myyjä Saga Kjellman

Optisena myyjänä työskentelevää Saga Kjellmania kiehtoo työssä erityisesti sen monipuolisuus sekä mahdollisuus yhdistää hänen intohimonsa myyntiin ja visuaalisuuteen. ”Silmäasemalaisena tunnen, että minusta ja osaamisestani pidetään huolta. Tarjolla on koulutusta, jonka avulla voin kehittää jatkuvasti itseäni. Henkilöstöedut ovat tosi hyvät ja viime kesän piristys olikin työsuhdesähköpyörä, jolla pyöräilin usein töihin – 32 kilometriä suuntaansa”, kertoo Saga.

Lue lisää

Aluejohtaja Suvi Joutsenkoski

Vuonna 2020 Silmäasemalle myymäläpäälliköksi tullut Suvi Joutsenkoski on edelleen yhtä innostunut työstään kuin tuolloin – vain toimenkuva on muuttunut.

Lue Suvin tarina

Myymäläpäällikkö Minna Hämäläinen

Alalle sattumalta päätynyt Minna Hämäläinen työskentelee myymäläpäällikkönä Rauman Silmäasemalla. Jatkuvasti monimuotoisemmaksi muuttuva työ saa innostumaan joka päivä.

Lue Minnan tarina

Optinen myyjä Ulla Glantz

Optinen myyjä Ulla Glantz päätyi optiselle alalle muista asiakaspalvelutehtävistä. Silmälasit olivat aina kiehtoneet häntä, joten ala veti puoleensa.

Lue Ullan tarina