Optinen myyjä Ulla Glantz

myyjä ja lasit

”Olen ollut Silmäasemalla optisena myyjänä vuodesta 2004. Aloitin Sokoksen alakerrasta, josta siirryin Kaivopihan myymälään, jossa työskentelen tänäkin päivänä. Pikainen piipahdus jokunen vuosi sitten Myyrmäkeen antoi oppeja ja näkökulmaa myös erityyppiseen myymälään ja asiakaskuntaan.”

”Optiselle alalle päädyin muista asiakaspalvelutehtävistä. Silmälasit olivat aina kiehtoneet, olinhan käyttänyt niitä pikkutytöstä lähtien. Tuttavan haettua optikkokouluun heräsi kiinnostukseni alaan. Kun huomasin, että optikkoliikkeessä työskentelee optikoiden lisäksi myös myyjiä, päätin että hakeudun optiseksi myyjäksi. Tykkään vilkkaasta menosta, ja on ihanaa, kun on paljon asiakkaita. Myös työkaverit ovat erittäin tärkeitä. Tiimimme koostuu monen ikäisistä ihmisistä ja se on vahvuutemme.

Pidän kauniista asioista ja seuraan vahvasti muotia ja trendejä. Tämä on isoksi avuksi optisella alalla. Parasta työssäni on ihmisten auttaminen. Ja kun saa hyvät kaupat clousattua, on voittajaolo!”

Ulla Glantz, optinen myyjä

Tutustuitko jo näihin?

Töissä Silmäasemalla

Näkemisen arvoinen kesätyö

Kesätyö on erinomainen tapa päästä tutustumaan alan töihin. Parhaimmillaan kesätyö on samalla myös polku vakituiseen työpaikkaan esimerkiksi valmistumisen jälkeen. Monen kesätyökokemusta täydentävät myös työharjoittelut ja opinnäytetyöpaikat.

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Optinen myyjä Saga Kjellman

Optisena myyjänä työskentelevää Saga Kjellmania kiehtoo työssä erityisesti sen monipuolisuus sekä mahdollisuus yhdistää hänen intohimonsa myyntiin ja visuaalisuuteen. ”Silmäasemalaisena tunnen, että minusta ja osaamisestani pidetään huolta. Tarjolla on koulutusta, jonka avulla voin kehittää jatkuvasti itseäni. Henkilöstöedut ovat tosi hyvät ja viime kesän piristys olikin työsuhdesähköpyörä, jolla pyöräilin usein töihin – 32 kilometriä suuntaansa", kertoo Saga.

Lue lisää
aluejohtaja

Töissä Silmäasemalla

Aluejohtaja Suvi Joutsenkoski

Vuonna 2020 Silmäasemalle myymäläpäälliköksi tullut Suvi Joutsenkoski on edelleen yhtä innostunut työstään kuin tuolloin - vain toimenkuva on muuttunut.

Lue Suvin tarina