Lääkäriksi Silmäasemalle

Tavoitteenamme on maailman onnellisimmat silmälääkärit. Meillä työskentelee jo lähes 350 silmälääkäriä ja yhteensä yli tuhat näkemisen ammattilaista. 

silmäkirurgi juha tutkii

Mielenkiintoisia työmahdollisuuksia

Silmäasemalla silmälääkäri voi tehdä töitä optisissa myymälöissämme, uusissa silmälääkärikeskuksissamme, myymäläsairaaloissamme, silmäsairaaloissamme ja Silmäaseman julkisten silmäterveyspalveluiden toimipaikoissamme. Myös etätyöskentely on mahdollista. Teemme vuosittain noin 200 000 silmälääkärin vastaanottoa, 210 000 optikon näöntarkastusta ja yli 25 000 silmäleikkausta. Valtakunnallinen toimipaikkaverkostomme tarjoaa erinomaiset työskentelymahdollisuudet silmälääkäreille eri puolilla maata lähes 150 myymälässä ja silmälääkärikeskuksessa, 18 silmäsairaalassa sekä 7 Silmäaseman julkisen silmäterveyspalvelun toimipaikassa. Meillä on mahdollisuus tarjota sinulle juuri sinun näköisesi työnkuva.

Silmäsairaalat

Silmäaseman silmäsairaaloissa on kattavat sairaala-, vastaanotto-, leikkaus- ja tutkimuspalvelut. Vastaanottaville lääkäreille tarjoamme laajat tutkimus- ja pientoimenpidepalvelut ja silmäkirurgeille monipuoliset työmahdollisuudet. 

Myymäläsairaalat

Silmäaseman myymäläsairaaloissa on kattavat lääkärin vastaanotto-, leikkaus- ja tutkimuspalvelut sekä laajat optiikan palvelut saman katon alla. Lääkäreille tarjoamme laajat työskentelymahdollisuudet. Myymäläsairaalassa on mahdollisuus mm. leikkauksiin ja pientoimenpiteisiin sekä polikliinisiin lasertoimenpiteisiin, kuten OCT-,näkökenttä- ja topografiatutkimuksiin sekä SP-kuviin. Myymäläsairaaloissa on mahdollisuus pitää vastaanottoa esirefraktiolla. 

Silmälääkärikeskukset

Silmälääkärikeskuksissa on kattavat lääkärin vastaanotto- ja tutkimuspalvelut sekä laajat optiikan palvelut. OCT-tutkimukset ovat mahdollisia kaikissa toimipaikoissa, ja osassa on mahdollisuus myös näkökenttä- ja topografiatutkimuksiin. Silmälääkärikeskuksissa on mahdollisuus pitää vastaanottoa esirefraktiolla. Lisätietoa silmälääkärikeskuksista löydät täältä.

Optiset myymälät

Optisissa myymälöissämme on lääkärin ja optikon vastaanottopalveluita. Osassa myymälöistä on mahdollisuus myös OCT:hen sekä esirefraktioon.

Silmäaseman julkisten silmäterveyspalveluiden toimipaikat

Silmäaseman julkisten terveyspalveluiden toimipaikoissa voit työskennellä monipuolisten asiakastapausten kanssa, julkisen terveydenhuollon kumppanina. Silmäaseman julkisten silmäterveyspalveluiden toimipaikoissa voit tehdä sairaalatason työtä yksityissektorin valinnanmahdollisuuksilla, yhdessä asiantuntevien silmähoitajien ja optikoiden kanssa. Toimipaikat löydät täältä.

Etätyöskentely

Myös etätyöskentely on mahdollista. Etätyönä voi tehdä mm. konsultaatioita ja tutkimuslausuntoja, sekä Silmäaseman julkisissa silmäterveyspalveluissa glaukooma- ja amd-potilaiden etävastaanottoja.

Monta hyvää syytä valita Silmäasema

 1. Asiakkaiden ja kollegoiden arvostama ja tunnettu brändi
 2. Laajat työmahdollisuudet valtakunnallisesti
 3. Kaikki silmäterveyden palvelut saman katon alta
 4. Työaikojen joustavuus ja sujuva arki
 5. Hyvät työtilat ja työvälineet sekä silmätauteihin erikoistunut, osaava myymälä- ja sairaalahenkilökunta
 6. Laaja kollegaverkosto tukenasi
 7. Selkeä palkkiomalli ja kohtuullinen vuokra
 8. Kattava perehdytys ja vastuulääkärit apunasi
 9. Oma yhteyshenkilö lääkäripalvelutiimistä, joka auttaa tarvittaessa mm. lupa-asioissa
 10. Vaikutusmahdollisuudet paitsi omaan työhösi, niin halutessasi myös Silmäaseman lääkäritoimintaan Advisory Boardin kautta
 11. Laajat Silmäaseman kumppanietuudet
 12. Kattava koulutustarjonta

Järjestämme mm. kuukausittain sisäisiä koulutuksia, ja laaja asiantuntijaverkostomme mahdollistaa hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Tarvittaessa tuemme vastaanottotoiminnan aloittamisessa sekä käytännön että hallinnon asioissa. Meiltä saat halutessasi myös Suomen parasta refraktiokoulutusta tai vaihtoehtoisesti voit tehdä vastaanottoa optikon esirefraktoimana. Panostamme uusimpiin työvälineisiin ja tutkimuslaitteisiin, olemme mm. investoineet vahvasti OCT-valokerroskuvantamiseen. OCT-laitteita löytyy yli 50 ympäri Suomen.

Meillä on mahdollisuus tarjota sinulle juuri sinun näköisesi työnkuva. Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi tai ota suoraan yhteyttä!

Silmälääkäri Terhi Lehtonen

Eipä arvannut lääketieteen opiskelija Terhi Lehtonen silmätautien kurssilla mikroskooppiin kurkatessaan, miten suuren vaikutuksen silmien visuaalinen kauneus tekisi häneen. Nyt, toimittuaan alalla noin 20 vuoden ajan, Terhiä viehättää silmälääkärin työssä vaihtelevuus ja erityisesti jatkuvuus – pitkät potilassuhteet ja niiden laajeneminen myös eri sukupolviin samassa perheessä.

Lue lisää

Silmäkirurgi Arvi-Matti Kuusniemi

Silmäkirurgi Arvi-Matti Kuusniemi on työskennellyt silmätautien erikoislääkärinä ja silmäkirurgina vuodesta 2018 lähtien: ”Teen kaihi- ja linssileikkauksia, taittovirhekorjauksia ja hoidan glaukoomapotilaita. Pidän vastaanottoa muutaman kerran kuukaudessa Silmäaseman myymälöissä, se tuo mukavaa vaihtelua työhön”. Hän kertoo, että Silmäasemalla on helppo työskennellä, koska käytössä on hyvät tietojärjestelmät, toimivat käytännöt ja ammattitaitoiset työkaverit, ja työn ja vapaa-ajan yhdistäminen onnistuu sujuvasti.

Lue lisää

Silmälääkäri Suleyman Ali

Lääkäri Suleyman Ali aloitti silmätauteihin erikoistumisen vuonna 2018. Erikoistumisensa rinnalla hän on työskennellyt: ”Silmäasemalla sain hyvän perehdytyksen ja pääsin monipuolisesti käyttämään ja kehittämään ammattitaitoani”, Ali kiittää. Hän kiittää myös uran ja perhe-elämän yhdistämisen helppoudesta sekä tuesta hallinnollisissa asioissa.

Lue Suleymanin tarina

Ylilääkäri Kati Ranta

Kati Ranta tekee Silmäaseman julkisten silmäterveyspalveluiden ylilääkärin työn ohella myös potilastyötä. Silmäasemalla lääkäri voi joustavasti yhdistää sekä julkisten silmäterveyspalveluiden että yksityisen sektorin työtehtäviä: ”Pidän itsekin siitä, että voin toimia yksityisellä puolella ja pystyn samalla ylläpitämään sairaalapuolen tietoja ja taitoja”.

Lue Katin tarina

Silmäkirurgi Juha Lehtosalo

Silmäkirurgi Juha Lehtosalo keskittyy tällä hetkellä työhönsä Silmäaseman Helsingin silmäsairaalassa, jossa on käytössä moderniin kirurgiaan tarvittavat laitteet ja osaaminen.

Lue Juhan tarina

Silmätautien erikoislääkäri Asser Kokkonen

Asser Kokkonen, silmätautien erikoislääkäri, työskentelee Silmäaseman toimipisteissä, joissa laadukas yhteistyö henkilökunnan kanssa tuottaa tyytyväisiä potilaita.

Lue Asserin tarina

Silmäkirurgi Torsti Sihvola

Silmäkirurgi Torsti Sihvola on kasvanut silmäasemalaisuuteen jo lapsuudestaan alkaen. Hän on ollut perustamassa optisia liikkeitä pääkaupunkiseudulle ja siirtynyt sitten hoitamaan kirurgisia potilaita. Nykyään hän keskittyy työssään silmäleikkauksiin ja nauttii työskentelystä yhdessä Silmäasema silmäsairaalan huippuammattilaisten kanssa.

Lue Torstin tarina

Silmätautien erikoislääkäri Anniina Häyrynen

Silmätautien erikoislääkäri Anniina Häyrynen erikoistui Oulun yliopistossa ja aloitti Silmäasemalla vuonna 2007.

Lue Anniinan tarina

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Maria Mikkonen
yhteyspäällikkö
(perhevapaalla)

Karoliina Hirvonen
yhteyspäällikkö
[email protected]
p. 050 4167797

Pauliina Mäkäläinen
rekrytointikoordinaattori, Länsi-Suomi
[email protected]
p. 050 526 1027