Silmätautien erikoislääkäri Asser Kokkonen

Silmäasema lääkäri ja data

”Onnistunut työpäiväni silmälääkärinä koostuu vuorovaikutuksesta ja ongelmanratkaisusta ja on sopivasti hektinen ja haastava. Vuorovaikutuksessa korostuvat kuuntelemisen taito ja herkkyys tulkita myös rivien välistä vihjeitä, jotka auttavat ongelmanratkaisussa. Yhtä lailla kommunikointi ymmärrettävästi, toisinaan lempeän jämäkästikin, on välttämätön työkalu.”

”Työskentelen Silmäaseman toimipisteissä, joissa laadukas yhteistyö henkilökunnan kanssa tuottaa kokemukseni mukaan tyytyväisiä potilaita. Pyrin huolehtimaan, että potilas saa näkemiseen liittyvät palvelut, niin silmälasit kuin tutkimukset ja hoidotkin, mahdollisimman ketterästi.

Teknologian kehitys mahdollistaa myös silmätautien puolella huimia mahdollisuuksia sairauksien hoidossa. Sen vuoksi ymmärrettävä ja inhimillinen kommunikointi myös silmälääkärin vastaanotolla tulee korostumaan jatkossakin onnistuneen potilaskohtaamisen mahdollistamiseksi. Jotta tämä ei unohtuisi, istun joka aamu hetkeksi potilastuolille ennen työpäiväni alkamista ja palautan mieleeni, kuinka itse haluaisin silmälääkärini minut tutkivan.”

Asser Kokkonen, silmätautien erikoislääkäri

Tutustuitko jo näihin?

Töissä Silmäasemalla

Silmäkirurgi Arvi-Matti Kuusniemi

Silmäkirurgi Arvi-Matti Kuusniemi on työskennellyt silmätautien erikoislääkärinä ja silmäkirurgina vuodesta 2018 lähtien: "Teen kaihi- ja linssileikkauksia, taittovirhekorjauksia ja hoidan glaukoomapotilaita. Pidän vastaanottoa muutaman kerran kuukaudessa Silmäaseman myymälöissä, se tuo mukavaa vaihtelua työhön". Hän kertoo, että Silmäasemalla on helppo työskennellä, koska käytössä on hyvät tietojärjestelmät, toimivat käytännöt ja ammattitaitoiset työkaverit, ja työn ja vapaa-ajan yhdistäminen onnistuu sujuvasti.

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Silmälääkäri Suleyman Ali

Lääkäri Suleyman Ali aloitti silmätauteihin erikoistumisen vuonna 2018. Erikoistumisensa rinnalla hän on työskennellyt: "Silmäasemalla sain hyvän perehdytyksen ja pääsin monipuolisesti käyttämään ja kehittämään ammattitaitoani", Ali kiittää. Hän kiittää myös uran ja perhe-elämän yhdistämisen helppoudesta sekä tuesta hallinnollisissa asioissa.

Lue Suleymanin tarina
sairaalaoptikko heli

Töissä Silmäasemalla

Ylilääkäri Kati Ranta

Kati Ranta tekee Silmäaseman julkisten silmäterveyspalveluiden ylilääkärin työn ohella myös potilastyötä. Silmäasemalla lääkäri voi joustavasti yhdistää sekä julkisten silmäterveyspalveluiden että yksityisen sektorin työtehtäviä: "Pidän itsekin siitä, että voin toimia yksityisellä puolella ja pystyn samalla ylläpitämään sairaalapuolen tietoja ja taitoja”.

Lue Katin tarina