Warning: Attempt to read property "ID" on array in /nas/content/live/kerttu/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/context/meta-tags-context.php on line 669

Julkaisut aiheesta lääkäri

Silmäkirurgi Arvi-Matti Kuusniemi

Silmäkirurgi Arvi-Matti Kuusniemi on työskennellyt silmätautien erikoislääkärinä ja silmäkirurgina vuodesta 2018 lähtien: "Teen kaihi- ja linssileikkauksia, taittovirhekorjauksia ja hoidan glaukoomapotilaita. Pidän vastaanottoa muutaman kerran kuukaudessa Silmäaseman myymälöissä, se tuo mukavaa vaihtelua työhön". Hän kertoo, että Silmäasemalla on helppo työskennellä, koska käytössä on hyvät tietojärjestelmät, toimivat käytännöt ja ammattitaitoiset työkaverit, ja työn ja vapaa-ajan yhdistäminen onnistuu sujuvasti.

Lue lisää

Silmälääkäri Suleyman Ali

Lääkäri Suleyman Ali aloitti silmätauteihin erikoistumisen vuonna 2018. Erikoistumisensa rinnalla hän on työskennellyt: "Silmäasemalla sain hyvän perehdytyksen ja pääsin monipuolisesti käyttämään ja kehittämään ammattitaitoani", Ali kiittää. Hän kiittää myös uran ja perhe-elämän yhdistämisen helppoudesta sekä tuesta hallinnollisissa asioissa.

Lue Suleymanin tarina

Ylilääkäri Kati Ranta

Kati Ranta tekee Silmäaseman julkisten silmäterveyspalveluiden ylilääkärin työn ohella myös potilastyötä. Silmäasemalla lääkäri voi joustavasti yhdistää sekä julkisten silmäterveyspalveluiden että yksityisen sektorin työtehtäviä: "Pidän itsekin siitä, että voin toimia yksityisellä puolella ja pystyn samalla ylläpitämään sairaalapuolen tietoja ja taitoja”.

Lue Katin tarina

Silmäkirurgi Juha Lehtosalo

Silmäkirurgi Juha Lehtosalo keskittyy tällä hetkellä työhönsä Silmäaseman Helsingin silmäsairaalassa, jossa on käytössä moderniin kirurgiaan tarvittavat laitteet ja osaaminen.

Lue Juhan tarina

Silmätautien erikoislääkäri Asser Kokkonen

Asser Kokkonen, silmätautien erikoislääkäri, työskentelee Silmäaseman toimipisteissä, joissa laadukas yhteistyö henkilökunnan kanssa tuottaa tyytyväisiä potilaita.

Lue Asserin tarina

Silmäkirurgi Torsti Sihvola

Silmäkirurgi Torsti Sihvola on kasvanut silmäasemalaisuuteen jo lapsuudestaan alkaen. Hän on ollut perustamassa optisia liikkeitä pääkaupunkiseudulle ja siirtynyt sitten hoitamaan kirurgisia potilaita. Nykyään hän keskittyy työssään silmäleikkauksiin ja nauttii työskentelystä yhdessä Silmäasema silmäsairaalan huippuammattilaisten kanssa.

Lue Torstin tarina

Silmätautien erikoislääkäri Anniina Häyrynen

Silmätautien erikoislääkäri Anniina Häyrynen erikoistui Oulun yliopistossa ja aloitti Silmäasemalla vuonna 2007.

Lue Anniinan tarina