Ylilääkäri Kati Ranta

Silmälääkäri

”Uusiin haasteisiin tarttuminen on ollut helppoa, koska tunsin työpaikalla innostuneen ja positiivisen porukan imun. Parasta nykyisessä työyhteisössä onkin asialleen omistautuneet työkaverit.”

”Siirryin keskussairaalan silmäyksikön ylilääkärin tehtävistä Coronarialle Itä-Suomen vastuulääkäriksi syyskuussa 2019 ja edelleen Coronaria Silmäklinikan ylilääkäriksi kesäkuussa 2020. Vuoden 2023 alussa yhtiön nimi vaihtui Silmäaseman Julkiset Silmäterveyspalvelut Oy:ksi.

”Uusiin haasteisiin tarttuminen on ollut helppoa, koska tunsin työpaikalla innostuneen ja positiivisen porukan imun. Parasta nykyisessä työyhteisössä onkin asialleen omistautuneet työkaverit, jotka ovat aina valmiina uusiin projekteihin. Erityisen vaikutuksen minuun on tehnyt johdon henkilökohtainen kontakti ja vahva toiminnan kehittäminen.

Siirryin yksityisen terveydenhuollon maailmaan Silmäterveyden johtavan ylilääkärin Kaisu Järvisen perehdytyksessä. Tämä on ollut suuri apu uudenlaisen toimenkuvan omaksumisessa. Olemme pystyneet hyödyntämään erilaisia osaamisalueitamme asioiden kehittämisessä.

Ylilääkärin toimenkuvan ohella olen saanut tehdä varsin monipuolisesti kliinistä silmälääkärin työtä. Teen edelleen kliinistä työtä kädet syvällä savessa, mikä on haastavaa ja myös hyvin palkitsevaa. Potilaiden kohtaaminen hallintotyön ohella pitää jalat maassa.”

Kati Ranta
Ylilääkäri, Silmäasema Julkiset Silmäterveyspalvelut Oy 

Tutustuitko jo näihin?

Töissä Silmäasemalla

Silmälääkäri Suleyman Ali

Lääkäri Suleyman Ali aloitti silmätauteihin erikoistumisen vuonna 2018. Erikoistumisensa rinnalla hän on työskennellyt: "Silmäasemalla sain hyvän perehdytyksen ja pääsin monipuolisesti käyttämään ja kehittämään ammattitaitoani", Ali kiittää. Hän kiittää myös uran ja perhe-elämän yhdistämisen helppoudesta sekä tuesta hallinnollisissa asioissa.

Lue Suleymanin tarina
Silmälääkärikeskus

Töissä Silmäasemalla

Yksikönjohtaja Liubov Rippinen

Liubov Rippisen matka Tilkan silmäsairaalan on ollut mielenkiintoinen. Hän on alanvaihtaja, jolla on juristitausta. Oikeustieteiden lisäksi Liubov'ta on aina kiinnostanut lääketiede, ja yhtenä päivänä hän alkoi suunnitella etenemispolkua kohti uutta ammattia.

Lue Liubov'n tarina
optikko anne

Töissä Silmäasemalla

Optometristi Miikka Pasanen

Miikka Pasanen valmistui keväällä 2018 optometristiksi. Työt Silmäasemalla hän aloitti jo vuotta aiemmin optikko-opiskelijana. Lisäopintojen myötä hän siirtyi talon sisällä myymälästä silmäsairaalan puolelle töihin.

Lue Miikan tarina