Vastuullisuus

Vastuullisuus Silmäasemalla

Silmäasema tarjoaa näkemisen ja silmäterveyden tuotteita ja palveluja vastuullisesti yli 1500 asiantuntijan voimin, jotta suomalaisille saadaan maailman onnellisimmat silmät.

Vastuullisuus Silmäasemalla

Vastuullisuusvisiomme

  1. Palvelemme asiakkaan koko näkemisen elinkaarta ja tuotamme mahdollisimman paljon hyvinvointia mahdollisimman pienellä ympäristöjalanjäljellä
  2. Tarjoamme kotimaisia lähipalveluita Suomen laajimmalla osaamis- ja toimipaikkaverkostolla
  3. Investoimme Suomeen ja suomalaisiin
Metsän läpi kulkeva asfalttitie ylhäältä kuvattuna.
historia

Juuret ja arvot syvällä suomalaisuudessa

Vuodesta 1975, toimintamme alusta lähtien, vastuullisuus on kytkeytynyt kiinteästi liiketoimintamme luonteeseen. Meillä henkilöstö on voimavara, jonka hyvinvointi ja vahva osaaminen on sekä meidän että asiakkaidemme etu. Asiantuntijamme pyrkivät aina löytämään asiakkaalle aidosti parhaat ratkaisut ja ohjaamaan oikealle hoitopolulle, oli kyse mistä tahansa näönhuollon tai silmäterveyden asiasta. Jo lähes 50 vuoden ajan asiakkaiden laadukas palvelu on ollut meille sydämen asia.

Vastuullisuuden tunnuslukuja

41,9 milj. €

Toimintamme Suomeen tuottamat verot v. 2023

13,9 milj. €

Investointiemme määrä v. 2023

Sillmäaseman laaja osaaminen

liiketoiminta

Silmäaseman liiketoiminta on vastuullista ja vaikuttavaa

Silmäasemalla vastuullisuus kytkeytyy liiketoiminnan luonteeseen. Vahvasti nettopositiivinen toimintamme on korkean osaamisen asiantuntijatyötä, joka tuottaa asiakkaille terveyshyötyjä ja parantaa elämänlaatua.

Tutustu toimintamme vaikuttavuuteen
Persons face during eye imaging process.

palvelut

Meiltä saat vastuulliset ratkaisut

Silmäaseman laadukas ja kattava tuote- ja palveluvalikoima, asiantuntijoidemme osaaminen sekä ohjaaminen oikealle hoitopolulle tarkoittaa, että palvelemme asiakasta vastuullisesti ja tarjoamme juuri hänelle parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Palvelut ja ekovalikoima
People sitting on pier and splashing water with legs

tavoitteet

Nämä ovat sitoumuksemme ja tavoitteemme

Silmäasema on sitoutunut toimimaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti ja edistämään aktiivisesti niistä kolmea liiketoimintamme kannalta olennaisinta tavoitetta.

Perehdy sitoumuksiimme ja tavoitteisiimme
Hay against sunset

raportointi

Raportointi ja läpinäkyvyys

Silmäasema on 100 % suomalainen yritys, joka investoi ja maksaa verot Suomeen. Vaadimme vastuullisuutta myös yhteistyökumppaneiltamme.

Tutustu raportointiimme
Vastuullisuus on laatua

Silmäsairaaloiden laatusertifikaatti

Silmäaseman sairaaloissa on kansainvälisesti tunnettu ISO 9001:2015-laatusertifikaatti. Sertifikaatti on osoitus siitä, että sairaaloiden toiminta täyttää standardin vaatimukset ja että Silmäasema on sitoutunut laadun varmistamiseen ja kehittämiseen.

Sertifikaatin piirissä ovat Silmäaseman sairaaloiden leikkaustoiminta, silmätutkimukset ja -hoidot sekä vastaanottotoiminta Silmäasema Sairaala Oy:n ja Silmäasema Julkiset Silmäterveyspalvelut Oy:n toimipisteissä.

Standardi määrittelee selkeät raamit toiminnan kehittämiselle entistäkin laadukkaammaksi. Henkilökunnan havainnointi ja ahkera raportointi poikkeamista luovat pohjan toiminnan kehittämiselle, sillä ne mahdollistavat ripeät korjaavat toimenpiteet. Silmäaseman myymälöissä on käytössä laatujärjestelmä, joka mukaillee ISO13485:sta.