Töihin silmäsairaalaan

Meillä Silmäasemalla jokainen työntekijä on oman alansa vahva asiantuntija. Silmäaseman silmäsairaaloissa työskentelee muun muassa sairaanhoitajia, tutkimushoitajia, ulkohoitajia, sairaalaoptikkoja, vastaanottohenkilöstöä, palveluesimiehiä ja palvelupäällikköjä. Silmäsairaaloissa keskitymme tuottamaan palvelut laadukkaasti, tarjoten asiakkaalle erinomaisen palvelukokemuksen.

Silmäasema arvostaa asiantuntijuutta ja laatua. Tuemme sairaalahenkilökuntaa onnistumaan työssään selkeillä ohjeilla ja prosesseilla, jolloin henkilökunta pystyy keskittymään omaan työhönsä, johon liittyy myös vahvasti asiakkaan kohtaaminen ja palvelu. Tavoitteenamme on erinomaisten hoitotulosten lisäksi erinomainen palvelukokemus. Tahtotilamme on olla sekä ammattilaisen että asiakkaan ykkösvalinta.

Silmäasema tarjoaa asiakkailleen ainoana toimijana Suomessa kaikki näönhuollon ja silmäterveyden palvelut saman katon alta. Silmäasemalla voit työskennellä joko silmäsairaalassa tai myymäläsairaalassa, jolloin tehtäväkuvaasi voi liittyä tehtäviä myös myymälän puolelta. Myös Silmäaseman myymälöissä silmäterveyspalvelut ovat vahvasti läsnä, ja useasta myymälästämme löytyy muun muassa silmänrakennekuvauslaitteet.

Silmäasemalla työskentelee yli 1000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista lähes 150 myymälässä ja silmälääkärikeskuksessa sekä 18 yksityisessä silmäsairaalassa ja useissa Silmäaseman julkisten silmäterveyspalvelujen yksikössä. Haluaisitko sinä osaksi asiantuntevaa ja mukavaa työyhteisöämme?

Tutustu silmäasemalaisiin, katso avoimet paikat ja hae!

Silmäterveyden johtava optikko Terhi Jurvanen

Terhi Jurvasen lääkintävahtimestarin työstä alkanut ura johti sittemmin näönhuollon ja silmäterveyden alalle sekä optometristiksi kouluttautumiseen. Tällä hetkellä hän työskentelee Silmäasemalla silmäterveyden johtavana optikkona.

Lue lisää

Palveluesihenkilö ja optometristi Vesa Peuhkuri

Vesa Peuhkuri aloitti silmäasemalaisena vuonna 2016. Vesa kiittää Silmäaseman monipuolisia työmahdollisuuksia: ” Tehtäviä on tarjottu ja olen myös itse ollut aktiivinen muuttamaan työnkuvaani. Mielestäni kannattaa olla rohkea ja tehdä töitä omien uravalintojen eteen. Olen ollut jo aika pitkään tämän saman työnantajan palveluksessa ja voin sanoa, että olen ylpeä silmäasemalainen.”

Lue lisää

Sairaanhoitaja Tiina Tiitola

”Työskentelen viikon aikana kahtena päivänä leikkaussalissa, kahtena päivänä leikkaussoittotiimissä ja yhtenä päivänä puhelintyössä hoitajalinjalla. Olen luonteeltani sellainen, että kaipaan toimintaa ja vaihtelua, joten tämä työ sopii minulle oikein mainiosti”, kertoo Silmäaseman silmäsairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja Tiina Tiitola.

Lue lisää

Palvelukoordinaattori Minna Ventoniemi

Kesällä 2016 Silmäasemalle töihin tullut Minna Ventoniemi työskenteli aiemmin pitkän uran HUS:n palveluksessa leikkausosastolla sekä välinehuollossa sairaanhoitajana, esimiehenä ja apulaisosastonhoitajana.

Lue lisää

Palvelupäällikkö Anne-Mari Erholtz

Silmäaseman silmäsairaalassa palvelupäällikkönä työskentelevä Anne-Mari Erholtz nauttii moniammatillisesta työporukasta ja sairaalan toiminnan kehittämisestä.

Lue Anne-Marin tarina

Palvelupäällikkö Tommi Korkatti

10 vuotta optikkoliikkeissä ja toiset 10 vuotta silmäsairaaloissa työskennellyt Tommi Korkatti aloitti kolme vuotta sitten palvelupäällikkönä. Taito kohdata asiakas ja kyky tarjota sopivimmat näönkorjausmenetelmät on hänelle työn avainasioita.

Lue Tommin tarina

Vastaanottohoitaja Sari Korhonen

Kaksi vuotta Silmäasemalla työskennellyt Sari Korhonen on koulutukseltaan lähihoitaja ja sosionomi, minkä lisäksi hän on suorittanut lähes kaikki sairaanhoitajan opinnot.

Lue Sarin tarina

Sairaalaoptikko Heli Marttila

Useamman vuoden Turun silmäsairaalassa työskennellyt sairaalaoptikko Heli Marttila kokee työssään tärkeäksi sen, että aina voi oppia uutta.

Lue Helin tarina