Palvelukoordinaattori Minna Ventoniemi

palvelukoordinaattori

”Olen tullut Silmäasemalle töihin kesällä 2016. Sitä ennen työskentelin pitkän uran (20 vuotta) HUS:n palveluksessa leikkausosastolla sekä välinehuollossa sairaanhoitajana, esimiehenä ja apulaisosastonhoitajana.”

”Haaveenani oli joskus kokeilla yksityistä terveydenhuoltopuolta, ja Silmäasemalle pääsy oli monien sattumien summa.

Aloitin Silmäasemalla silmäsairaaloiden yksikön päällikkönä, toimenkuva vaikutti mielenkiitoiselta ja monipuoliselta. Sitä se on myös ollut. Viisi vuotta on nyt täynnä, ja tittelit ja esimiehet ovat vaihtuneet. Tällä hetkellä olen silmäsairaalapuolen palvelukoordinaattori. Tehtäviin kuuluvat muun muassa välinehuollon prosessiin, lääkelupiin, instrumenttihankintoihin, hygienia- ja aseptiikka-asioihin, laatuun/sisäiseen auditointiin ja yhteisiin ohjeisiin liittyvät asiat.

Tällä hetkellä saan tehdä mielestäni sitä työtä, mitä parhaiten osaan ja opin edelleen koko ajan lisää. Koen, että olen palveluammatissa: voin auttaa silmäsairaaloitamme valtakunnallisesti pohjoisesta etelään ja idästä länteen.

Työn vastapainoksi haen virtaa ja sielunhoitoa luonnosta. Viihdyn erinomaisesti metsässä, poluilla, hiihtoladulla; hissukseen kävellen, juurakkoja polkien tai pakkasessa hiihdellen.”

Minna Ventoniemi, palvelukoordinaattori

Tutustuitko jo näihin?

palvelupäällikkö nainen

Töissä Silmäasemalla

Palvelupäällikkö Anne-Mari Erholtz

Silmäaseman silmäsairaalassa palvelupäällikkönä työskentelevä Anne-Mari Erholtz nauttii moniammatillisesta työporukasta ja sairaalan toiminnan kehittämisestä.

Lue Anne-Marin tarina
palvelupäällikkö

Töissä Silmäasemalla

Palvelupäällikkö Tommi Korkatti

10 vuotta optikkoliikkeissä ja toiset 10 vuotta silmäsairaaloissa työskennellyt Tommi Korkatti aloitti kolme vuotta sitten palvelupäällikkönä. Taito kohdata asiakas ja kyky tarjota sopivimmat näönkorjausmenetelmät on hänelle työn avainasioita.

Lue Tommin tarina
vastaanottohoitaja sari

Töissä Silmäasemalla

Vastaanottohoitaja Sari Korhonen

Kaksi vuotta Silmäasemalla työskennellyt Sari Korhonen on koulutukseltaan lähihoitaja ja sosionomi, minkä lisäksi hän on suorittanut lähes kaikki sairaanhoitajan opinnot.

Lue Sarin tarina