Palvelukoordinaattori Minna Ventoniemi

palvelukoordinaattori

”Olen tullut Silmäasemalle töihin kesällä 2016. Sitä ennen työskentelin pitkän uran (20 vuotta) HUS:n palveluksessa leikkausosastolla sekä välinehuollossa sairaanhoitajana, esimiehenä ja apulaisosastonhoitajana.”

”Haaveenani oli joskus kokeilla yksityistä terveydenhuoltopuolta, ja Silmäasemalle pääsy oli monien sattumien summa.

Aloitin Silmäasemalla silmäsairaaloiden yksikön päällikkönä, toimenkuva vaikutti mielenkiitoiselta ja monipuoliselta. Sitä se on myös ollut. Viisi vuotta on nyt täynnä, ja tittelit ja esimiehet ovat vaihtuneet. Tällä hetkellä olen silmäsairaalapuolen palvelukoordinaattori. Tehtäviin kuuluvat muun muassa välinehuollon prosessiin, lääkelupiin, instrumenttihankintoihin, hygienia- ja aseptiikka-asioihin, laatuun/sisäiseen auditointiin ja yhteisiin ohjeisiin liittyvät asiat.

Tällä hetkellä saan tehdä mielestäni sitä työtä, mitä parhaiten osaan ja opin edelleen koko ajan lisää. Koen, että olen palveluammatissa: voin auttaa silmäsairaaloitamme valtakunnallisesti pohjoisesta etelään ja idästä länteen.

Työn vastapainoksi haen virtaa ja sielunhoitoa luonnosta. Viihdyn erinomaisesti metsässä, poluilla, hiihtoladulla; hissukseen kävellen, juurakkoja polkien tai pakkasessa hiihdellen.”

Minna Ventoniemi, palvelukoordinaattori

Tutustuitko jo näihin?

Töissä Silmäasemalla

Silmäterveyden johtava optikko Terhi Jurvanen

Terhi Jurvasen lääkintävahtimestarin työstä alkanut ura johti sittemmin näönhuollon ja silmäterveyden alalle sekä optometristiksi kouluttautumiseen. Tällä hetkellä hän työskentelee Silmäasemalla silmäterveyden johtavana optikkona.

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Palveluesihenkilö ja optometristi Vesa Peuhkuri

Vesa Peuhkuri aloitti silmäasemalaisena vuonna 2016. Vesa kiittää Silmäaseman monipuolisia työmahdollisuuksia: " Tehtäviä on tarjottu ja olen myös itse ollut aktiivinen muuttamaan työnkuvaani. Mielestäni kannattaa olla rohkea ja tehdä töitä omien uravalintojen eteen. Olen ollut jo aika pitkään tämän saman työnantajan palveluksessa ja voin sanoa, että olen ylpeä silmäasemalainen."

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Sairaanhoitaja Tiina Tiitola

"Työskentelen viikon aikana kahtena päivänä leikkaussalissa, kahtena päivänä leikkaussoittotiimissä ja yhtenä päivänä puhelintyössä hoitajalinjalla. Olen luonteeltani sellainen, että kaipaan toimintaa ja vaihtelua, joten tämä työ sopii minulle oikein mainiosti”, kertoo Silmäaseman silmäsairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja Tiina Tiitola.

Lue lisää