Töihin hallinnon tehtäviin

Pääkonttorillamme Helsingin Pasilassa työskentelee joukko alansa huippuasiantuntijoita: muun muassa joukko valikoimahallinnan, markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, tietohallinnon, talouden ja liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita. Joukkoomme kuuluu sekä kannuksensa optisella alalla saavuttaneita että alan ulkopuolelta tulleita erityisasiantuntijoita.

Työnäköpalvelut

Silmäasemalla asiantuntijoilla on mahdollisuus kasvaa tehtävissään ja ottaa osaa erilaisiin kehityshankkeisiin ja projektiryhmiin. Silmäasema on osa 100% suomalaista Coronaria-konsernia, mikä laajentaa työmahdollisuuksia talon sisällä entisestään.

Pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pasilan Isossa Pajassa, jossa käytössäsi on modernit tilat. Hybridimalli ja etätyö ovat myös osa konttorielämää – toki tehtävänkuvan mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät näönhuollon ja silmäterveyden huipputiimissä ja kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen. Meillä pääset osaksi ammattitaitoista työporukkaa, jonka työ mahdollistaa laadukkaat näönhuollon ja silmäterveyden palvelut ympäri Suomen. Silmäasemalla työskentelee yli 1000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista.

Tutustu silmäasemalaisiin, katso avoimet paikat ja hae!

Näkemisen arvoinen kesätyö

Kesätyö on erinomainen tapa päästä tutustumaan alan töihin. Parhaimmillaan kesätyö on samalla myös polku vakituiseen työpaikkaan esimerkiksi valmistumisen jälkeen. Monen kesätyökokemusta täydentävät myös työharjoittelut ja opinnäytetyöpaikat.

Lue lisää

Palveluesihenkilö ja optometristi Vesa Peuhkuri

Vesa Peuhkuri aloitti silmäasemalaisena vuonna 2016. Vesa kiittää Silmäaseman monipuolisia työmahdollisuuksia: ” Tehtäviä on tarjottu ja olen myös itse ollut aktiivinen muuttamaan työnkuvaani. Mielestäni kannattaa olla rohkea ja tehdä töitä omien uravalintojen eteen. Olen ollut jo aika pitkään tämän saman työnantajan palveluksessa ja voin sanoa, että olen ylpeä silmäasemalainen.”

Lue lisää

Sairaanhoitaja Tiina Tiitola

”Työskentelen viikon aikana kahtena päivänä leikkaussalissa, kahtena päivänä leikkaussoittotiimissä ja yhtenä päivänä puhelintyössä hoitajalinjalla. Olen luonteeltani sellainen, että kaipaan toimintaa ja vaihtelua, joten tämä työ sopii minulle oikein mainiosti”, kertoo Silmäaseman silmäsairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja Tiina Tiitola.

Lue lisää

Myyntikoordinaattori Anna Lehtonen

Silmäaseman työnäköpalveluissa myyntikoordinaattorina toimivan Anna Lehtosen tehtäviin kuuluu mm. yritysmyynnin ja myymälöiden välisen yhteistyön kehittäminen.

Lue Annan tarina

Asiakaspalvelupäällikkö Laura Pennanen

Asiakaspalvelupäällikkö Laura Pennanen vastaa tällä hetkellä sisäisen palvelukeskuksen operatiivisesta toiminnasta ja ulkoisen ajanvarauskumppanin ohjaamisesta.

Lue Lauran tarina

Avainasiakaspäällikkö Sanna Kuusisto

Vuonna 2006 optisen alan työt aloittanut Sanna Kuusisto työskentelee nyt avainasiakaspäällikkönä Silmäaseman työnäköpalvelutiimissä.

Lue Sannan tarina

Valikoimasuunnittelija Paula Autio

Paula Autio on työskennellyt yli kolme vuotta Silmäasemalla tuotteiden parissa, osana yhtiön kaupallista tiimiä. Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät viehättävät, minkä lisäksi työssä saa olla mukana optisen alan muutoksissa.

Lue Paulan tarina