Töihin hallinnon tehtäviin

Pääkonttorillamme Helsingin Pasilassa työskentelee joukko alansa huippuasiantuntijoita: muun muassa joukko valikoimahallinnan, markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, tietohallinnon, talouden ja liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita. Joukkoomme kuuluu sekä kannuksensa optisella alalla saavuttaneita että alan ulkopuolelta tulleita erityisasiantuntijoita.

Työnäköpalvelut

Silmäasemalla asiantuntijoilla on mahdollisuus kasvaa tehtävissään ja ottaa osaa erilaisiin kehityshankkeisiin ja projektiryhmiin. Silmäasema on osa 100% suomalaista Coronaria-konsernia, mikä laajentaa työmahdollisuuksia talon sisällä entisestään.

Pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pasilan Isossa Pajassa, jossa käytössäsi on modernit tilat. Hybridimalli ja etätyö ovat myös osa konttorielämää – toki tehtävänkuvan mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät näönhuollon ja silmäterveyden huipputiimissä ja kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen. Meillä pääset osaksi ammattitaitoista työporukkaa, jonka työ mahdollistaa laadukkaat näönhuollon ja silmäterveyden palvelut ympäri Suomen. Silmäasemalla työskentelee yli 1000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista.

Tutustu silmäasemalaisiin, katso avoimet paikat ja hae!

Myyntikoordinaattori Anna Lehtonen

Silmäaseman työnäköpalveluissa myyntikoordinaattorina toimivan Anna Lehtosen tehtäviin kuuluu mm. yritysmyynnin ja myymälöiden välisen yhteistyön kehittäminen.

Lue Annan tarina

Asiakaspalvelupäällikkö Laura Pennanen

Asiakaspalvelupäällikkö Laura Pennanen vastaa tällä hetkellä sisäisen palvelukeskuksen operatiivisesta toiminnasta ja ulkoisen ajanvarauskumppanin ohjaamisesta.

Lue Lauran tarina

Avainasiakaspäällikkö Sanna Kuusisto

Vuonna 2006 optisen alan työt aloittanut Sanna Kuusisto työskentelee nyt avainasiakaspäällikkönä Silmäaseman työnäköpalvelutiimissä.

Lue Sannan tarina

Valikoimasuunnittelija Paula Autio

Paula Autio on työskennellyt yli kolme vuotta Silmäasemalla tuotteiden parissa, osana yhtiön kaupallista tiimiä. Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät viehättävät, minkä lisäksi työssä saa olla mukana optisen alan muutoksissa.

Lue Paulan tarina