Asiakaspalvelupäällikkö Laura Pennanen

asiakaspalvelupäällikkö

”Päädyin nykyisiin tehtäviini asiakaspalvelupäälliköksi muutaman mutkan kautta ja ehkä vähän sattumaltakin. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja sekä maatalous- ja metsätieteiden maisteri. Gradua kirjoittaessa tein tuntityötä optisena myyjänä, mutta pian siirryin Silmäaseman Espoon silmäsairaalaan, jossa avustin erityisesti laser- ja kaihileikkauksissa.”

”Vuosi sitten vaihdoin työt leikkaussalista toimistotyöhön. Vastaan tällä hetkellä sisäisen palvelukeskuksen operatiivisesta toiminnasta ja ulkoisen ajanvarauskumppanin ohjaamisesta. Kun puhutaan Silmäaseman asiakaspalvelusta, sillä tarkoitetaan sähköistä asiakaspalvelua hoitavaa palvelukeskusta sekä puhelinpalvelua hoitavaa ulkoista ajanvarauskumppania. Palvelukeskuksen toiminnassa mielenkiintoisinta ja haastavinta on työn moniulotteisuus organisaatiossa. Joku vertasikin palvelukeskusta mielestäni osuvasti lennonjohtoon. Palvelemme toimipisteitä, talon muita tiimejä ja ajanvarauskumppania samalla tärkeydellä kuin asiakkaita.

Palvelukeskuksen tiimiläisten on tunnettava talon prosessit hyvin. Kun keskuksen ratas pyörii sujuvasti, se mahdollistaa arjen sujuvan rullaamisen myös sidosryhmissä. Toiminnan sujuvuus välittyy aina asiakkaille, ja asiakaspalveluun tulevat palautteet kertovat siitä, kuinka asiakkaat Silmäaseman näkevät eli missä olemme onnistuneet ja mikä toimintamalli kaipaa vielä hiomista.”

Laura Pennanen, asiakaspalvelupäällikkö

Tutustuitko jo näihin?

Työnäköpalvelut

Töissä Silmäasemalla

Myyntikoordinaattori Anna Lehtonen

Silmäaseman työnäköpalveluissa myyntikoordinaattorina toimivan Anna Lehtosen tehtäviin kuuluu mm. yritysmyynnin ja myymälöiden välisen yhteistyön kehittäminen.

Lue Annan tarina
työnäköpalvelut

Töissä Silmäasemalla

Avainasiakaspäällikkö Sanna Kuusisto

Vuonna 2006 optisen alan työt aloittanut Sanna Kuusisto työskentelee nyt avainasiakaspäällikkönä Silmäaseman työnäköpalvelutiimissä.

Lue Sannan tarina
valikoimasuunnittelija paula

Töissä Silmäasemalla

Valikoimasuunnittelija Paula Autio

Paula Autio on työskennellyt yli kolme vuotta Silmäasemalla tuotteiden parissa, osana yhtiön kaupallista tiimiä. Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät viehättävät, minkä lisäksi työssä saa olla mukana optisen alan muutoksissa.

Lue Paulan tarina