Asiakaspalvelupäällikkö Laura Pennanen

asiakaspalvelupäällikkö

”Päädyin nykyisiin tehtäviini asiakaspalvelupäälliköksi muutaman mutkan kautta ja ehkä vähän sattumaltakin. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja sekä maatalous- ja metsätieteiden maisteri. Gradua kirjoittaessa tein tuntityötä optisena myyjänä, mutta pian siirryin Silmäaseman Espoon silmäsairaalaan, jossa avustin erityisesti laser- ja kaihileikkauksissa.”

”Vuosi sitten vaihdoin työt leikkaussalista toimistotyöhön. Vastaan tällä hetkellä sisäisen palvelukeskuksen operatiivisesta toiminnasta ja ulkoisen ajanvarauskumppanin ohjaamisesta. Kun puhutaan Silmäaseman asiakaspalvelusta, sillä tarkoitetaan sähköistä asiakaspalvelua hoitavaa palvelukeskusta sekä puhelinpalvelua hoitavaa ulkoista ajanvarauskumppania. Palvelukeskuksen toiminnassa mielenkiintoisinta ja haastavinta on työn moniulotteisuus organisaatiossa. Joku vertasikin palvelukeskusta mielestäni osuvasti lennonjohtoon. Palvelemme toimipisteitä, talon muita tiimejä ja ajanvarauskumppania samalla tärkeydellä kuin asiakkaita.

Palvelukeskuksen tiimiläisten on tunnettava talon prosessit hyvin. Kun keskuksen ratas pyörii sujuvasti, se mahdollistaa arjen sujuvan rullaamisen myös sidosryhmissä. Toiminnan sujuvuus välittyy aina asiakkaille, ja asiakaspalveluun tulevat palautteet kertovat siitä, kuinka asiakkaat Silmäaseman näkevät eli missä olemme onnistuneet ja mikä toimintamalli kaipaa vielä hiomista.”

Laura Pennanen, asiakaspalvelupäällikkö

Tutustuitko jo näihin?

Töissä Silmäasemalla

Näkemisen arvoinen kesätyö

Kesätyö on erinomainen tapa päästä tutustumaan alan töihin. Parhaimmillaan kesätyö on samalla myös polku vakituiseen työpaikkaan esimerkiksi valmistumisen jälkeen. Monen kesätyökokemusta täydentävät myös työharjoittelut ja opinnäytetyöpaikat.

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Palveluesihenkilö ja optometristi Vesa Peuhkuri

Vesa Peuhkuri aloitti silmäasemalaisena vuonna 2016. Vesa kiittää Silmäaseman monipuolisia työmahdollisuuksia: " Tehtäviä on tarjottu ja olen myös itse ollut aktiivinen muuttamaan työnkuvaani. Mielestäni kannattaa olla rohkea ja tehdä töitä omien uravalintojen eteen. Olen ollut jo aika pitkään tämän saman työnantajan palveluksessa ja voin sanoa, että olen ylpeä silmäasemalainen."

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Sairaanhoitaja Tiina Tiitola

"Työskentelen viikon aikana kahtena päivänä leikkaussalissa, kahtena päivänä leikkaussoittotiimissä ja yhtenä päivänä puhelintyössä hoitajalinjalla. Olen luonteeltani sellainen, että kaipaan toimintaa ja vaihtelua, joten tämä työ sopii minulle oikein mainiosti”, kertoo Silmäaseman silmäsairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja Tiina Tiitola.

Lue lisää