Myyntikoordinaattori Anna Lehtonen

Työnäköpalvelut

”Toimin Silmäaseman työnäköpalveluissa myyntikoordinaattorina. Aloitin Silmäasemalla vuonna 2014 optisena myyjänä Kampin myymälässä, ja viiden vuoden jälkeen siirryin työnäköpalveluiden tiimiin.”

”Aluksi toimin vuoden verran myynnin assistenttina, mutta työtehtävien ja vastuun laajentuessa nykyinen toimenkuvani on myyntikoordinaattori. Vastuullani on ylläpitää sekä kehittää yritysmyynnin ja myymälöiden välistä yhteistyötä. Tämän lisäksi vastaan mm. pienten ja keskisuurien yritysasiakkuuksien yhteistyöstä sekä yhdessä tiimin kanssa B2B-myynnin kehittämisestä.

Työnäköpalveluiden ja myymälän välisen yhteistyön tavoitteena on ylläpitää sekä parantaa sovittuja toimintamalleja, jotta voimme tarjota yritysasiakkaillemme asiantuntevaa ja sujuvaa palvelua. Tavoitteenamme on, että jokainen yritysasiakkaamme palvellaan samalla varmuudella ja asiantuntijuudella, jolla kuluttaja-asiakkaitamme palvellaan päivittäin.”

Anna Lehtonen, myyntikoordinaattori

Tutustuitko jo näihin?

asiakaspalvelupäällikkö

Töissä Silmäasemalla

Asiakaspalvelupäällikkö Laura Pennanen

Asiakaspalvelupäällikkö Laura Pennanen vastaa tällä hetkellä sisäisen palvelukeskuksen operatiivisesta toiminnasta ja ulkoisen ajanvarauskumppanin ohjaamisesta.

Lue Lauran tarina
työnäköpalvelut

Töissä Silmäasemalla

Avainasiakaspäällikkö Sanna Kuusisto

Vuonna 2006 optisen alan työt aloittanut Sanna Kuusisto työskentelee nyt avainasiakaspäällikkönä Silmäaseman työnäköpalvelutiimissä.

Lue Sannan tarina
valikoimasuunnittelija paula

Töissä Silmäasemalla

Valikoimasuunnittelija Paula Autio

Paula Autio on työskennellyt yli kolme vuotta Silmäasemalla tuotteiden parissa, osana yhtiön kaupallista tiimiä. Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät viehättävät, minkä lisäksi työssä saa olla mukana optisen alan muutoksissa.

Lue Paulan tarina