Myyntikoordinaattori Anna Lehtonen

Työnäköpalvelut

”Toimin Silmäaseman työnäköpalveluissa myyntikoordinaattorina. Aloitin Silmäasemalla vuonna 2014 optisena myyjänä Kampin myymälässä, ja viiden vuoden jälkeen siirryin työnäköpalveluiden tiimiin.”

”Aluksi toimin vuoden verran myynnin assistenttina, mutta työtehtävien ja vastuun laajentuessa nykyinen toimenkuvani on myyntikoordinaattori. Vastuullani on ylläpitää sekä kehittää yritysmyynnin ja myymälöiden välistä yhteistyötä. Tämän lisäksi vastaan mm. pienten ja keskisuurien yritysasiakkuuksien yhteistyöstä sekä yhdessä tiimin kanssa B2B-myynnin kehittämisestä.

Työnäköpalveluiden ja myymälän välisen yhteistyön tavoitteena on ylläpitää sekä parantaa sovittuja toimintamalleja, jotta voimme tarjota yritysasiakkaillemme asiantuntevaa ja sujuvaa palvelua. Tavoitteenamme on, että jokainen yritysasiakkaamme palvellaan samalla varmuudella ja asiantuntijuudella, jolla kuluttaja-asiakkaitamme palvellaan päivittäin.”

Anna Lehtonen, myyntikoordinaattori

Tutustuitko jo näihin?

Töissä Silmäasemalla

Näkemisen arvoinen kesätyö

Kesätyö on erinomainen tapa päästä tutustumaan alan töihin. Parhaimmillaan kesätyö on samalla myös polku vakituiseen työpaikkaan esimerkiksi valmistumisen jälkeen. Monen kesätyökokemusta täydentävät myös työharjoittelut ja opinnäytetyöpaikat.

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Palveluesihenkilö ja optometristi Vesa Peuhkuri

Vesa Peuhkuri aloitti silmäasemalaisena vuonna 2016. Vesa kiittää Silmäaseman monipuolisia työmahdollisuuksia: " Tehtäviä on tarjottu ja olen myös itse ollut aktiivinen muuttamaan työnkuvaani. Mielestäni kannattaa olla rohkea ja tehdä töitä omien uravalintojen eteen. Olen ollut jo aika pitkään tämän saman työnantajan palveluksessa ja voin sanoa, että olen ylpeä silmäasemalainen."

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Sairaanhoitaja Tiina Tiitola

"Työskentelen viikon aikana kahtena päivänä leikkaussalissa, kahtena päivänä leikkaussoittotiimissä ja yhtenä päivänä puhelintyössä hoitajalinjalla. Olen luonteeltani sellainen, että kaipaan toimintaa ja vaihtelua, joten tämä työ sopii minulle oikein mainiosti”, kertoo Silmäaseman silmäsairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja Tiina Tiitola.

Lue lisää