Valikoimasuunnittelija Paula Autio

valikoimasuunnittelija paula

”Olen työskennellyt Silmäasemalla nyt hieman yli kolmen vuoden ajan tuotteiden parissa. Optometristiksi valmistuin vuonna 2012, jonka jälkeen työskentelin optikkona toisen optikkoketjun palveluksessa pääkaupunkiseudulla.”

”Olen aiemmalta koulutukseltani tradenomi, ja myymälässä optikkona työskennellessäni mielessäni hautui ajatus, että haluaisin yhdistää työssäni kaupallisen koulutuksen optisen alan käytännön tuntemukseen. Se saikin minut hakemaan avointa tuoteassistentin paikkaa Silmäasemalla. Silmäaseman valikoimahallinnassa aloitin vuonna 2018 tuotteiden ja sisäisen asiakaspalvelukanavamme, tuotetuen parissa.

Tällä hetkellä työskentelen valikoimasuunnittelijana osana Silmäaseman kaupallista tiimiä. Valikoimahallinnan monipuoliset työtehtävät tekevät työpäivistä vaihtelevia, valikoimasuunnittelijana olen mukana suunnittelemassa mallistojamme ja valitsemassa uusia tuotteita valikoimiimme yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa. Lisäksi perustan ja päivitän tuotetietoja järjestelmissämme ja hoidan muun muassa uusien tuotteiden kuvauttamisen verkkosivuillemme sekä päivitän valikoimapuolen intraa ja autan myymälöitä päivittäisissä tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Työssäni on mahtavaa olla mukana kehysmuodin ja optisen alan muutoksissa, saan nähdä uusimmat kehystrendit ja tuulet maailmalta ja seurata, millaisen vastaanoton uudet mallistot saavat saapuessaan myymälään. Mahtavien kollegoiden ja tiimin tuki sekä palaute asiakkailta ja henkilökunnaltamme auttaa menestymään työssäni ja parasta on nähdä, kuinka tuote saadaan moninaisten vaiheiden läpi myymälän hyllyyn ja henkilökuntamme sekä asiakkaamme innostuvat uusista tuotteista.”

Paula Autio, valikoimasuunnittelija

Tutustuitko jo näihin?

Töissä Silmäasemalla

Näkemisen arvoinen kesätyö

Kesätyö on erinomainen tapa päästä tutustumaan alan töihin. Parhaimmillaan kesätyö on samalla myös polku vakituiseen työpaikkaan esimerkiksi valmistumisen jälkeen. Monen kesätyökokemusta täydentävät myös työharjoittelut ja opinnäytetyöpaikat.

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Palveluesihenkilö ja optometristi Vesa Peuhkuri

Vesa Peuhkuri aloitti silmäasemalaisena vuonna 2016. Vesa kiittää Silmäaseman monipuolisia työmahdollisuuksia: " Tehtäviä on tarjottu ja olen myös itse ollut aktiivinen muuttamaan työnkuvaani. Mielestäni kannattaa olla rohkea ja tehdä töitä omien uravalintojen eteen. Olen ollut jo aika pitkään tämän saman työnantajan palveluksessa ja voin sanoa, että olen ylpeä silmäasemalainen."

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Sairaanhoitaja Tiina Tiitola

"Työskentelen viikon aikana kahtena päivänä leikkaussalissa, kahtena päivänä leikkaussoittotiimissä ja yhtenä päivänä puhelintyössä hoitajalinjalla. Olen luonteeltani sellainen, että kaipaan toimintaa ja vaihtelua, joten tämä työ sopii minulle oikein mainiosti”, kertoo Silmäaseman silmäsairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja Tiina Tiitola.

Lue lisää