Valikoimasuunnittelija Paula Autio

valikoimasuunnittelija paula

”Olen työskennellyt Silmäasemalla nyt hieman yli kolmen vuoden ajan tuotteiden parissa. Optometristiksi valmistuin vuonna 2012, jonka jälkeen työskentelin optikkona toisen optikkoketjun palveluksessa pääkaupunkiseudulla.”

”Olen aiemmalta koulutukseltani tradenomi, ja myymälässä optikkona työskennellessäni mielessäni hautui ajatus, että haluaisin yhdistää työssäni kaupallisen koulutuksen optisen alan käytännön tuntemukseen. Se saikin minut hakemaan avointa tuoteassistentin paikkaa Silmäasemalla. Silmäaseman valikoimahallinnassa aloitin vuonna 2018 tuotteiden ja sisäisen asiakaspalvelukanavamme, tuotetuen parissa.

Tällä hetkellä työskentelen valikoimasuunnittelijana osana Silmäaseman kaupallista tiimiä. Valikoimahallinnan monipuoliset työtehtävät tekevät työpäivistä vaihtelevia, valikoimasuunnittelijana olen mukana suunnittelemassa mallistojamme ja valitsemassa uusia tuotteita valikoimiimme yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa. Lisäksi perustan ja päivitän tuotetietoja järjestelmissämme ja hoidan muun muassa uusien tuotteiden kuvauttamisen verkkosivuillemme sekä päivitän valikoimapuolen intraa ja autan myymälöitä päivittäisissä tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Työssäni on mahtavaa olla mukana kehysmuodin ja optisen alan muutoksissa, saan nähdä uusimmat kehystrendit ja tuulet maailmalta ja seurata, millaisen vastaanoton uudet mallistot saavat saapuessaan myymälään. Mahtavien kollegoiden ja tiimin tuki sekä palaute asiakkailta ja henkilökunnaltamme auttaa menestymään työssäni ja parasta on nähdä, kuinka tuote saadaan moninaisten vaiheiden läpi myymälän hyllyyn ja henkilökuntamme sekä asiakkaamme innostuvat uusista tuotteista.”

Paula Autio, valikoimasuunnittelija

Tutustuitko jo näihin?

Työnäköpalvelut

Töissä Silmäasemalla

Myyntikoordinaattori Anna Lehtonen

Silmäaseman työnäköpalveluissa myyntikoordinaattorina toimivan Anna Lehtosen tehtäviin kuuluu mm. yritysmyynnin ja myymälöiden välisen yhteistyön kehittäminen.

Lue Annan tarina
asiakaspalvelupäällikkö

Töissä Silmäasemalla

Asiakaspalvelupäällikkö Laura Pennanen

Asiakaspalvelupäällikkö Laura Pennanen vastaa tällä hetkellä sisäisen palvelukeskuksen operatiivisesta toiminnasta ja ulkoisen ajanvarauskumppanin ohjaamisesta.

Lue Lauran tarina
työnäköpalvelut

Töissä Silmäasemalla

Avainasiakaspäällikkö Sanna Kuusisto

Vuonna 2006 optisen alan työt aloittanut Sanna Kuusisto työskentelee nyt avainasiakaspäällikkönä Silmäaseman työnäköpalvelutiimissä.

Lue Sannan tarina