Avainasiakaspäällikkö Sanna Kuusisto

työnäköpalvelut

”Olen aloittanut optisen alan työurani myyjän tehtävissä vuonna 2006. Innostuin heti alasta, ja hain opiskelemaan optikoksi ammattikorkeakouluun. Valmistuin optikoksi vuonna 2014. Silmäasemalla aloitin optikon työt Myyrmäen myymälässä vuonna 2015.”

”Optikon töiden jälkeen toimin Klaukkalan, Nurmijärven ja Riihimäen myymälöissä myymäläpäällikön tehtävissä optikon työn ohella. Vuodesta 2018 lähtien olen työskennellyt Silmäaseman työnäköpalvelutiimissä avainasiakaspäällikkönä ja työnäköoptikkona.

Vastuullani on nimettyjen avainasiakkuuksien hoitaminen, myynnin kehittäminen, uusasiakashankinta ja julkishallinnon kilpailutukset. Lisäksi teen tiivistä yhteistyötä työterveyshuoltojen kanssa työnäköasioiden tiimoilta.”

Sanna Kuusisto, avainasiakaspäällikkö

Tutustuitko jo näihin?

Töissä Silmäasemalla

Näkemisen arvoinen kesätyö

Kesätyö on erinomainen tapa päästä tutustumaan alan töihin. Parhaimmillaan kesätyö on samalla myös polku vakituiseen työpaikkaan esimerkiksi valmistumisen jälkeen. Monen kesätyökokemusta täydentävät myös työharjoittelut ja opinnäytetyöpaikat.

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Palveluesihenkilö ja optometristi Vesa Peuhkuri

Vesa Peuhkuri aloitti silmäasemalaisena vuonna 2016. Vesa kiittää Silmäaseman monipuolisia työmahdollisuuksia: " Tehtäviä on tarjottu ja olen myös itse ollut aktiivinen muuttamaan työnkuvaani. Mielestäni kannattaa olla rohkea ja tehdä töitä omien uravalintojen eteen. Olen ollut jo aika pitkään tämän saman työnantajan palveluksessa ja voin sanoa, että olen ylpeä silmäasemalainen."

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Sairaanhoitaja Tiina Tiitola

"Työskentelen viikon aikana kahtena päivänä leikkaussalissa, kahtena päivänä leikkaussoittotiimissä ja yhtenä päivänä puhelintyössä hoitajalinjalla. Olen luonteeltani sellainen, että kaipaan toimintaa ja vaihtelua, joten tämä työ sopii minulle oikein mainiosti”, kertoo Silmäaseman silmäsairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja Tiina Tiitola.

Lue lisää