Palvelupäällikkö Tommi Korkatti

palvelupäällikkö

”Alalle päädyin sattuman kautta, kun opettajainkoulutuslaitoksen ovet eivät auenneet ensimmäisellä hakukerralla ja hain syksyn yhteishaussa opiskelemaan optikoksi. Mielenkiintoinen ala vei heti mennessään.”

”10 vuotta optikkoliikkeissä ja toiset 10 vuotta silmäsairaaloissa ovat näyttäneet alan monipuolisuuden. Nyt toimin Hämeenlinnan, Porin ja Tampereen sairaaloiden palvelupäällikkönä. Tehtävät palvelupäällikkönä ovat tuoneet uutta näkymää ja sopivaa haastetta työhön. Tehtävässä tukee terveystieteen opinnot, jotka ovat gradua vaille valmiit.

Tekniikka on mennyt vuosien saatossa harppauksin eteenpäin, ja jatkuva oman osaamisen päivitys auttaa pysymään muutoksessa mukana. Pysyvää on kuitenkin asiakaspalvelu eli taito kohdata asiakas ja kyky tarjota asiakkaalle sopivimmat näönkorjausmenetelmät – meillä onkin valikoimallisesti ja maantieteellisesti alan laajimmat vaihtoehdot tarjottavanamme.

Hektinen työ vaatii myös vastapainoa. Kuntosalilla käynti, hiihto ja oleskelu perheen kanssa auttavat pääsemään eroon työmietteistä. Hiihtely aurinkoisilla keväthangilla on paras kuntoilun ja rentoutumisen yhdistelmä.

Tommi Korkatti, palvelupäällikkö

Tutustuitko jo näihin?

Töissä Silmäasemalla

Silmäterveyden johtava optikko Terhi Jurvanen

Terhi Jurvasen lääkintävahtimestarin työstä alkanut ura johti sittemmin näönhuollon ja silmäterveyden alalle sekä optometristiksi kouluttautumiseen. Tällä hetkellä hän työskentelee Silmäasemalla silmäterveyden johtavana optikkona.

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Palveluesihenkilö ja optometristi Vesa Peuhkuri

Vesa Peuhkuri aloitti silmäasemalaisena vuonna 2016. Vesa kiittää Silmäaseman monipuolisia työmahdollisuuksia: " Tehtäviä on tarjottu ja olen myös itse ollut aktiivinen muuttamaan työnkuvaani. Mielestäni kannattaa olla rohkea ja tehdä töitä omien uravalintojen eteen. Olen ollut jo aika pitkään tämän saman työnantajan palveluksessa ja voin sanoa, että olen ylpeä silmäasemalainen."

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Sairaanhoitaja Tiina Tiitola

"Työskentelen viikon aikana kahtena päivänä leikkaussalissa, kahtena päivänä leikkaussoittotiimissä ja yhtenä päivänä puhelintyössä hoitajalinjalla. Olen luonteeltani sellainen, että kaipaan toimintaa ja vaihtelua, joten tämä työ sopii minulle oikein mainiosti”, kertoo Silmäaseman silmäsairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja Tiina Tiitola.

Lue lisää