Palvelupäällikkö Tommi Korkatti

palvelupäällikkö

”Alalle päädyin sattuman kautta, kun opettajainkoulutuslaitoksen ovet eivät auenneet ensimmäisellä hakukerralla ja hain syksyn yhteishaussa opiskelemaan optikoksi. Mielenkiintoinen ala vei heti mennessään.”

”10 vuotta optikkoliikkeissä ja toiset 10 vuotta silmäsairaaloissa ovat näyttäneet alan monipuolisuuden. Nyt toimin Hämeenlinnan, Porin ja Tampereen sairaaloiden palvelupäällikkönä. Tehtävät palvelupäällikkönä ovat tuoneet uutta näkymää ja sopivaa haastetta työhön. Tehtävässä tukee terveystieteen opinnot, jotka ovat gradua vaille valmiit.

Tekniikka on mennyt vuosien saatossa harppauksin eteenpäin, ja jatkuva oman osaamisen päivitys auttaa pysymään muutoksessa mukana. Pysyvää on kuitenkin asiakaspalvelu eli taito kohdata asiakas ja kyky tarjota asiakkaalle sopivimmat näönkorjausmenetelmät – meillä onkin valikoimallisesti ja maantieteellisesti alan laajimmat vaihtoehdot tarjottavanamme.

Hektinen työ vaatii myös vastapainoa. Kuntosalilla käynti, hiihto ja oleskelu perheen kanssa auttavat pääsemään eroon työmietteistä. Hiihtely aurinkoisilla keväthangilla on paras kuntoilun ja rentoutumisen yhdistelmä.

Tommi Korkatti, palvelupäällikkö

Tutustuitko jo näihin?

palvelukoordinaattori

Töissä Silmäasemalla

Palvelukoordinaattori Minna Ventoniemi

Kesällä 2016 Silmäasemalle töihin tullut Minna Ventoniemi työskenteli aiemmin pitkän uran HUS:n palveluksessa leikkausosastolla sekä välinehuollossa sairaanhoitajana, esimiehenä ja apulaisosastonhoitajana.

Lue lisää
palvelupäällikkö nainen

Töissä Silmäasemalla

Palvelupäällikkö Anne-Mari Erholtz

Silmäaseman silmäsairaalassa palvelupäällikkönä työskentelevä Anne-Mari Erholtz nauttii moniammatillisesta työporukasta ja sairaalan toiminnan kehittämisestä.

Lue Anne-Marin tarina
vastaanottohoitaja sari

Töissä Silmäasemalla

Vastaanottohoitaja Sari Korhonen

Kaksi vuotta Silmäasemalla työskennellyt Sari Korhonen on koulutukseltaan lähihoitaja ja sosionomi, minkä lisäksi hän on suorittanut lähes kaikki sairaanhoitajan opinnot.

Lue Sarin tarina