Palvelupäällikkö Anne-Mari Erholtz

palvelupäällikkö nainen

”Työskentelen Oulun ja Rovaniemen silmäsairaaloissa palvelupäällikkönä. Olen ollut sairaalan toiminnassa mukana siitä asti, kun sairaalan toiminta pyörähti käyntiin eli helmikuusta 2018.”

”On ollut hienoa ja mielenkiintoista kuulua moniammatilliseen työporukkaan ja olla mukana kehittämässä sairaalan toimintaa. On mahtavaa työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä, ympärilläni on rautaisia ammattilaisia!

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 1999, sen jälkeen suorittanut perioperatiivisen hoitotyön erikoistumisopinnot. Kiinnostukseni leikkaussalityöhön heräsi jo sairaanhoitajaopintojen aikana. Opiskelun ohella työskentelin sairaankuljettajana. Työkokemusta on kertynyt myös osastotyöstä sekä päiväkirurgian yksiköstä.

Olen työskennellyt yksityisellä terveydenhuollon sektorilla kuuden vuoden ajan poliklinikka- ja leikkaussalityössä. Olen myös työskennellyt myynnin parissa useamman vuoden. Nykyisessä työssäni yhdistyvät nämä asiat mukavasti. On hienoa olla mukana asiakaspalvelutyössä, kliinisessä työssä, sekä tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa.

Työn ja vapaa-ajan on oltava tasapainossa. Vapaa-aikani vietän perheen parissa, liikuntaa harrastaen ja laiskotellen. Seuraan tiiviisti urheilua, erityisesti yleisurheilua ja jääkiekkoa.”

Anne-Mari Erholtz, palvelupäällikkö

Tutustuitko jo näihin?

Töissä Silmäasemalla

Silmäterveyden johtava optikko Terhi Jurvanen

Terhi Jurvasen lääkintävahtimestarin työstä alkanut ura johti sittemmin näönhuollon ja silmäterveyden alalle sekä optometristiksi kouluttautumiseen. Tällä hetkellä hän työskentelee Silmäasemalla silmäterveyden johtavana optikkona.

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Palveluesihenkilö ja optometristi Vesa Peuhkuri

Vesa Peuhkuri aloitti silmäasemalaisena vuonna 2016. Vesa kiittää Silmäaseman monipuolisia työmahdollisuuksia: " Tehtäviä on tarjottu ja olen myös itse ollut aktiivinen muuttamaan työnkuvaani. Mielestäni kannattaa olla rohkea ja tehdä töitä omien uravalintojen eteen. Olen ollut jo aika pitkään tämän saman työnantajan palveluksessa ja voin sanoa, että olen ylpeä silmäasemalainen."

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Sairaanhoitaja Tiina Tiitola

"Työskentelen viikon aikana kahtena päivänä leikkaussalissa, kahtena päivänä leikkaussoittotiimissä ja yhtenä päivänä puhelintyössä hoitajalinjalla. Olen luonteeltani sellainen, että kaipaan toimintaa ja vaihtelua, joten tämä työ sopii minulle oikein mainiosti”, kertoo Silmäaseman silmäsairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja Tiina Tiitola.

Lue lisää