Palvelupäällikkö Anne-Mari Erholtz

palvelupäällikkö nainen

”Työskentelen Oulun ja Rovaniemen silmäsairaaloissa palvelupäällikkönä. Olen ollut sairaalan toiminnassa mukana siitä asti, kun sairaalan toiminta pyörähti käyntiin eli helmikuusta 2018.”

”On ollut hienoa ja mielenkiintoista kuulua moniammatilliseen työporukkaan ja olla mukana kehittämässä sairaalan toimintaa. On mahtavaa työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä, ympärilläni on rautaisia ammattilaisia!

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 1999, sen jälkeen suorittanut perioperatiivisen hoitotyön erikoistumisopinnot. Kiinnostukseni leikkaussalityöhön heräsi jo sairaanhoitajaopintojen aikana. Opiskelun ohella työskentelin sairaankuljettajana. Työkokemusta on kertynyt myös osastotyöstä sekä päiväkirurgian yksiköstä.

Olen työskennellyt yksityisellä terveydenhuollon sektorilla kuuden vuoden ajan poliklinikka- ja leikkaussalityössä. Olen myös työskennellyt myynnin parissa useamman vuoden. Nykyisessä työssäni yhdistyvät nämä asiat mukavasti. On hienoa olla mukana asiakaspalvelutyössä, kliinisessä työssä, sekä tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa.

Työn ja vapaa-ajan on oltava tasapainossa. Vapaa-aikani vietän perheen parissa, liikuntaa harrastaen ja laiskotellen. Seuraan tiiviisti urheilua, erityisesti yleisurheilua ja jääkiekkoa.”

Anne-Mari Erholtz, palvelupäällikkö

Tutustuitko jo näihin?

palvelukoordinaattori

Töissä Silmäasemalla

Palvelukoordinaattori Minna Ventoniemi

Kesällä 2016 Silmäasemalle töihin tullut Minna Ventoniemi työskenteli aiemmin pitkän uran HUS:n palveluksessa leikkausosastolla sekä välinehuollossa sairaanhoitajana, esimiehenä ja apulaisosastonhoitajana.

Lue lisää
palvelupäällikkö

Töissä Silmäasemalla

Palvelupäällikkö Tommi Korkatti

10 vuotta optikkoliikkeissä ja toiset 10 vuotta silmäsairaaloissa työskennellyt Tommi Korkatti aloitti kolme vuotta sitten palvelupäällikkönä. Taito kohdata asiakas ja kyky tarjota sopivimmat näönkorjausmenetelmät on hänelle työn avainasioita.

Lue Tommin tarina
vastaanottohoitaja sari

Töissä Silmäasemalla

Vastaanottohoitaja Sari Korhonen

Kaksi vuotta Silmäasemalla työskennellyt Sari Korhonen on koulutukseltaan lähihoitaja ja sosionomi, minkä lisäksi hän on suorittanut lähes kaikki sairaanhoitajan opinnot.

Lue Sarin tarina