Aluejohtaja Suvi Joutsenkoski

aluejohtaja

”Tulin Silmäasemalle tammikuussa 2020 myymäläpäälliköksi, ja olen edelleen yhtä innoissani kuin silloin aloittaessani, vaikka tehtävätkin ovat jo ehtineet vaihtua.”

”Silmäasemalle johtanut polkuni alkaakin kaukaa; lähdin vuosia sitten hetkeksi Contact Centeriin töihin ja töiden ohessa pohtimaan mitä lähtisin seuraavaksi opiskelemaan. Kymmenen vuoden jälkeen huomasin tuon välivuoden hiukan venähtäneen. Esimies- ja asiakkuudenhoitotyö vei mukanaan, ja vaikka kaipasinkin uutta opittavaa, ei opiskeluiden pariin palaaminen sillä hetkellä tuntunut oikealta ratkaisuilta. Silmäasemalla aukesi myymäläpäällikön paikka, ja päätin että vaikka en optista alaa tunnekaan, asenteen ollessa kunnossa kaikki on varmasti opeteltavissa. Tuon asenteen ja innostuksen uskon vaikuttaneen siihen että täällä ollaan edelleen, mutta Pohjois-Suomen aluejohtajan tehtävässä!

Ehdin välillä käydä sijaistamassa myös asiakaspalvelupäällikön tehtävää ja siellä pääsinkin tutustumaan entistä laajemmin tähän mahtavaan jengiin, jota maailman onnellisimmiksi silmäasiantuntijoiksikin kutsutaan. Oma polkuni onkin yksi oiva esimerkki siitä, kuinka laajoja kehitys mahdollisuuksia Silmäasemalla on tarjota.”

Suvi Joutsenkoski, aluejohtaja

Tutustuitko jo näihin?

Töissä Silmäasemalla

Näkemisen arvoinen kesätyö

Kesätyö on erinomainen tapa päästä tutustumaan alan töihin. Parhaimmillaan kesätyö on samalla myös polku vakituiseen työpaikkaan esimerkiksi valmistumisen jälkeen. Monen kesätyökokemusta täydentävät myös työharjoittelut ja opinnäytetyöpaikat.

Lue lisää

Töissä Silmäasemalla

Optinen myyjä Saga Kjellman

Optisena myyjänä työskentelevää Saga Kjellmania kiehtoo työssä erityisesti sen monipuolisuus sekä mahdollisuus yhdistää hänen intohimonsa myyntiin ja visuaalisuuteen. ”Silmäasemalaisena tunnen, että minusta ja osaamisestani pidetään huolta. Tarjolla on koulutusta, jonka avulla voin kehittää jatkuvasti itseäni. Henkilöstöedut ovat tosi hyvät ja viime kesän piristys olikin työsuhdesähköpyörä, jolla pyöräilin usein töihin – 32 kilometriä suuntaansa", kertoo Saga.

Lue lisää
apulaismyymäläpäällikkö

Töissä Silmäasemalla

Myymäläpäällikkö Minna Hämäläinen

Alalle sattumalta päätynyt Minna Hämäläinen työskentelee myymäläpäällikkönä Rauman Silmäasemalla. Jatkuvasti monimuotoisemmaksi muuttuva työ saa innostumaan joka päivä.

Lue Minnan tarina