Aluejohtaja Suvi Joutsenkoski

aluejohtaja

”Tulin Silmäasemalle tammikuussa 2020 myymäläpäälliköksi, ja olen edelleen yhtä innoissani kuin silloin aloittaessani, vaikka tehtävätkin ovat jo ehtineet vaihtua.”

”Silmäasemalle johtanut polkuni alkaakin kaukaa; lähdin vuosia sitten hetkeksi Contact Centeriin töihin ja töiden ohessa pohtimaan mitä lähtisin seuraavaksi opiskelemaan. Kymmenen vuoden jälkeen huomasin tuon välivuoden hiukan venähtäneen. Esimies- ja asiakkuudenhoitotyö vei mukanaan, ja vaikka kaipasinkin uutta opittavaa, ei opiskeluiden pariin palaaminen sillä hetkellä tuntunut oikealta ratkaisuilta. Silmäasemalla aukesi myymäläpäällikön paikka, ja päätin että vaikka en optista alaa tunnekaan, asenteen ollessa kunnossa kaikki on varmasti opeteltavissa. Tuon asenteen ja innostuksen uskon vaikuttaneen siihen että täällä ollaan edelleen, mutta Pohjois-Suomen aluejohtajan tehtävässä!

Ehdin välillä käydä sijaistamassa myös asiakaspalvelupäällikön tehtävää ja siellä pääsinkin tutustumaan entistä laajemmin tähän mahtavaan jengiin, jota maailman onnellisimmiksi silmäasiantuntijoiksikin kutsutaan. Oma polkuni onkin yksi oiva esimerkki siitä, kuinka laajoja kehitys mahdollisuuksia Silmäasemalla on tarjota.”

Suvi Joutsenkoski, aluejohtaja

Tutustuitko jo näihin?

apulaismyymäläpäällikkö

Töissä Silmäasemalla

Myymäläpäällikkö Minna Hämäläinen

Alalle sattumalta päätynyt Minna Hämäläinen työskentelee myymäläpäällikkönä Rauman Silmäasemalla. Jatkuvasti monimuotoisemmaksi muuttuva työ saa innostumaan joka päivä.

Lue Minnan tarina
myyjä ja lasit

Töissä Silmäasemalla

Optinen myyjä Ulla Glantz

Optinen myyjä Ulla Glantz päätyi optiselle alalle muista asiakaspalvelutehtävistä. Silmälasit olivat aina kiehtoneet häntä, joten ala veti puoleensa.

Lue Ullan tarina

Töissä Silmäasemalla

Silmäkirurgi Arvi-Matti Kuusniemi

Silmäkirurgi Arvi-Matti Kuusniemi on työskennellyt silmätautien erikoislääkärinä ja silmäkirurgina vuodesta 2018 lähtien: "Teen kaihi- ja linssileikkauksia, taittovirhekorjauksia ja hoidan glaukoomapotilaita. Pidän vastaanottoa muutaman kerran kuukaudessa Silmäaseman myymälöissä, se tuo mukavaa vaihtelua työhön". Hän kertoo, että Silmäasemalla on helppo työskennellä, koska käytössä on hyvät tietojärjestelmät, toimivat käytännöt ja ammattitaitoiset työkaverit, ja työn ja vapaa-ajan yhdistäminen onnistuu sujuvasti.

Lue lisää