Optometristi Paula Verho

Silmäasema optikko

”Haaveilin hammasteknikon työstä, mutta päädyin puolivahingossa valintakoepisteiden perusteella Ouluun opiskelemaan optometriaa vuonna 2015, josta valmistuin optometristiksi joulukuussa 2018. Minulla on ollut lapsesta saakka lasit, ja pienet yksityiskohdat ovat aina kiinnostaneet minua.”

”Opiskeluaikana tein harjoitteluni Turun Yliopistonkadulla ja Haukiputaan Optiikassa, jossa sain kokemusta muun muassa linssien hionnasta. Tein myös kesätöitä Turun seudun Silmäasemilla. Valmistumisen jälkeen päädyin töihin Uudenkaupungin Silmäasemalle maaliskuussa 2019, ja tein siinä ohessa töitä Rauman Kauppakadun myymälässä, jossa nykyään työskentelen kokopäiväisesti.

Koen suurta iloa, kun voin auttaa asiakasta löytämään hänen tarpeeseensa parhaat ratkaisut. Pyrin aina kohtelemaan asiakasta arvostavasti ja rehellisesti. Usein se johtaa myös hyviin kauppoihin. Arvostan sitä, että Rauman Kauppakadulla pitää vastaanottoa useampikin silmälääkäri, joista lähes aina joku on paikalla, joten tukea ja apua saa tarvittaessa helposti. Olen myös toiminut aloittaneen lääkärin tukena refraktointiin perehdyttämisessä. Tällainen yhteistyö on todella palkitsevaa, ja uskon, että silmälääkärien ja optikoiden välinen yhteistyö kasvaa entisestään useallakin saralla.

Näen, että ala on menossa kliinisempään suuntaan väestön ikääntymisen myötä. Silmälääkäripalveluiden kysyntä kasvaa, ja myös optikon on hyvä olla ajan hermolla ja kouluttautua aktiivisesti. Silmäaseman oma Optikkoakatemia vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, ja on hienoa, että täällä tuetaan ammatillista kehittymistä.”

Paula Verho, optometristi 

Tutustuitko jo näihin?

optikko anne

Töissä Silmäasemalla

Optometristi Miikka Pasanen

Miikka Pasanen valmistui keväällä 2018 optometristiksi. Työt Silmäasemalla hän aloitti jo vuotta aiemmin optikko-opiskelijana. Lisäopintojen myötä hän siirtyi talon sisällä myymälästä silmäsairaalan puolelle töihin.

Lue Miikan tarina
sairaalaoptikko heli

Töissä Silmäasemalla

Sairaalaoptikko Heli Marttila

Useamman vuoden Turun silmäsairaalassa työskennellyt sairaalaoptikko Heli Marttila kokee työssään tärkeäksi sen, että aina voi oppia uutta.

Lue Helin tarina
optikko

Töissä Silmäasemalla

Optikko Anne Seikkula

Työnäköoptikko Anne Seikkula on työskennellyt pitkään Silmäasemalla. Jo opiskelujen ohella Vantaan toimipisteessä toiminut asiantuntija on todistanut alan suurta muuttumista vuosien aikana.

Lue Annen tarina