Uutinen

Kesän nopein aurinkolasiuutinen: Valtteri Bottaksen uniikki aurinkolasimallisto Silmäsemalta

Police, De Rigo -ryhmään kuuluva lifestyle brand, on allekirjoittanut merkittävän sponsorointisopimuksen Mercedes-AMG Petronas Motorsportin kanssa. Tallissa ajavat viisinkertainen Formula 1™ maailmanmestari, Lewis Hamilton ja suomalainen Valtteri Bottas. Police esittelee aurinkolasimalliston, joka on suunniteltu yhteistyössä F1™-kuskien kanssa.

Policesta tulee Mercedes-AMG Petronas Motorsportin virallinen yhteistyökumppani. Kumppanuuden johdosta tallin ajajat sekä muu tallihenkilöstö tulevat käyttämään Policen aurinkolaseja ja silmälasikehyksiä. Policen logo on Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen kypärissä molemmilla sivuilla, tallialueella sekä tiimin markkinoinnissa. Kumppanuus huipentuu Valtteri Bottaksen ja Policen yhdessä suunnittelemaan aurinkolasimallistoon.

Silmasema yhteistyöhön Policen ja Valtteri Bottaksen kanssa

Policen kehyksiä ja aurinkolaseja Suomessa edustava Silmäasema julkaisee tyylikkään ja uniikin Policen Valtteri Bottas limited edition aurinkolasimalliston. Yksinoikeudella myytäviä aurinkolaseja on kahta eri mallia ja niitä on saatavilla rajoitettu erä Silmäaseman myymälöistä ja verkkokaupasta.

Olemme iloisia, että Police ja Valtteri Bottas ryhtyi tähän yhteistyöhön ja näyttää esimerkkiä käyttämällä laadukkaita ja hyvältä näyttäviä Policen aurinkolaseja. Silmäasema on Suomen suurimpiin kuuluva optisen alan toimija ja laatuaurinkolasien myyjä. Arvostamme Policen sitoutumista huipputyyliin ja korkeaan laatuun, kertoo valikoimapäällikkö Erica Adlercreuzt Silmäasemasta.

Silmäasemalla on käynnissä kilpailu, jonka onnekkaalla voittajalla on mahdollisuus päästä tapaamaan Valtteria ja ajamaan hänen kanssaan F1 formula-autoa elokuussa Suomessa. Lisätietoja kilpailusta saa Silmäaseman verkkosivuilta ja myymälöistä kautta maan.

 

Lisätietoja Silmäaseman ja Policen yhteistyöstä antavat:

Valikoimapäällikkö Erica Adlercreutz, p. 050 389 0430

Markkinointipäällikkö Anne Rantanen, p. 050 535 8191

https://www.silmaasema.fi/kampanja/silmaasema-x-bottas