Tiedote

Kutsu tiedotusvälineille: Silmäaseman rekka lahjoittaa ilmaiset silmälasit sekä näöntarkastuksen kehitysvammaisten päivätoimintakeskus Mikkolan työtuvan asiakkaille Ylöjärvellä torstaina 4.10.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tutustumaan Silmäaseman rekkaan ja seuraamaan hyväntekeväisyyspäivää Ylöjärvellä.

Paikka: Mikkolan työtupa, Mikkolantie 7, 33470 Ylöjärvi

Aika: Torstaina 4.10.2018 klo 9.00-14.00

 

Hyväntekeväisyyspäivän taustaa

Mikkolan työtupa arvottiin hyväntekeväisyyskohteeksi Helmiradion kuuntelijoiden tekemien ehdotusten joukosta. Yleisöä pyydettiin syyskuussa ehdottamaan kohteita, jonne Silmäaseman rekka voisi pysähtyä päiväksi tarjoamaan ilmaiseksi silmäterveyden palveluja niitä tarvitseville.

”Silmäaseman rekka on pyörillä kulkeva täyden palvelun optikkoliike, joka tuo silmäterveyden palvelut sinne, missä niitä ei tavallisesti ole. Ainutlaatuinen rekkamyymälä sopii täydellisesti tällaiseen tempaukseen, ja siksi halusimme kysyä yleisöltä, minne voisimme viedä rekan päiväksi tekemään hyvää. Saimme paljon erinomaisia ja hyvin perusteltuja ehdotuksia, joiden joukosta arvalla valittiin Mikkolan työtupa”, kertoo Silmäaseman markkinointipäällikkö Anne Rantanen.

Silmäasema lahjoittaa Mikkolan työtuvan asiakkaille optikon näöntutkimuksen sekä yhdet vapaavalintaiset silmälasit sisältäen kehykset ja linssit. Päivän aikana näöntutkimus ehditään tehdä enintään 10 henkilölle. 

 

Silmäaseman rekka

Silmäaseman rekka on kiertänyt Suomea jo vuodesta 2014 alkaen. Rekan ja Silmäaseman tarjoamien palveluiden suosio on ollut suuri etenkin pienillä paikkakunnilla, jossa ei ole muuten saatavilla optikon tai silmälääkärin palveluita.Rekka tarjoaa samat palvelut kuin Silmäaseman myymälät yleensäkin. Rekassa voi muun muassa tarkistuttaa näön ja mittauttaa silmänpaineen ilmaiseksi. Useimmilla paikkakunnilla rekassa on mukana silmälääkäri, jolle kannattaa varata aika etukäteen. Ajan voi varata myös maksuttomaan laserleikkauksen hoitoarvioon ja kaihineuvontaan. Rekassa on mukana laaja kehysvalikoima ja paljon aurinkolaseja.

Lisätietoa rekasta ja sen kiertueaikataulusta löytyy osoitteesta www.silmaasema.fi/rekka

 

Ilmoittautumiset

Tapahtumaan osallistuvia tiedotusvälineiden edustajia pyydetään ilmoittautumaan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja antaa

Markkinointipäällikkö Anne Rantanen, p. 050 535 8191

 

SILMÄASEMA OYJ
Viestintä