Tiedote

Seppälän Prisman Silmäasema laajentui silmälääkärikeskukseksi

Kotimainen näkemisen ja silmäterveyden asiantuntija Silmäasema vastaa jatkuvasti kasvavaan silmälääkäripalveluiden kysyntään laajentamalla Jyväskylän Seppälän myymälän tiloja. Prisma Seppälän yhteydessä sijaitseva Silmäasema avasi juhannuksen jälkeen uudistetun ja entistä tilavamman myymälän, joka on yksi uusista Silmäaseman silmälääkärikeskuksista.

Suomalaisten silmäsairaudet yleistyvät jatkuvasti väestön ikääntyessä ja samalla näkemisen vaatimukset muuttuvat niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Silmäasema vastaa kasvaviin tarpeisiin perustamalla silmälääkärikeskuksia, joissa yhdistyvät näkemisen ja silmäterveyden parhaat osaamiset.

"Laajennettu Silmäasema Prisma Seppälän myymälämme on kattavat palvelut tarjoava silmälääkärikeskus, missä asiantuntijamme tutkivat ja huolehtivat jokaisesta asiakkaasta yksilöllisesti – olipa ratkaisuna sitten uudet silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit tai silmäsairauden hoito. Isompien tilojen ansiosta voimme tarjota entistä laajemmat optikon ja silmälääkärin vastaanottopalvelut”, linjaa Silmäaseman Keski-Suomen aluejohtaja Laura Perälä.

Seppälän Prisman yhteydessä sijaitseva Silmäasema on laajentunut viereiseen liiketilaan ja käynyt läpi kattavan remontin. Toimipiste onkin nyt Suomen suurin Silmäasema-myymälä.

Silmäasema haluaa tuoda silmälääkärikeskukset lähellä asiakkaita – paikkoihin, missä he ovat tottuneet asioimaan. Keskukseen on helppo tulla, kun mikä tahansa näkemiseen tai silmäterveyteen liittyvä asia mietityttää. Silmäaseman silmälääkärikeskuksen kautta voi myös hakeutua silmäleikkaukseen: paikan päältä saa maksuttomasti optikon leikkauskartoituskäynnin, jonka perusteella voidaan varata aika silmälääkärin esitutkimukseen. Itse silmäoperaatiot – kuten laser-, kaihi- ja linssileikkaukset – tehdään päiväkirurgisesti Jyväskylän keskustassa sijaitsevassa Silmäaseman Silmäsairaalassa. Jyväskylässä palvelee myös toinen silmälääkärikeskus Prisma Palokan Silmäasema-myymälässä.

Lisätietoja:
Aluejohtaja Laura Perälä, Silmäasema
puh. 040 5962 883, [email protected]

Silmäasema Jyväskylä Prisma Seppälä
Ahjokatu 7, 40321 Jyväskylä
Puh. 0207 122 333