Tiedote

Silmäasema on Suomen luotetuin optikkoliike jo viidennen kerran

Kuluttajat ovat valinneet Silmäaseman Suomen luotetuimmaksi optikkoliikkeeksi Valitut Palat Luotetuin merkki 2022 -tutkimuksessa. Jo viidettä kertaa peräkkäin tutkimuksessa optikkoliikkeiden kärkeen sijoittuva Silmäasema sai peräti 31,6 prosenttia kategoriansa maininnoista.

Tutkimuksen tulokset osoittavat, että Silmäasema on vahvistanut asemaansa suomalaisten kuluttajien mielestä luotetuimpana optikkoliikkeenä ja kasvattanut edelleen kaulaa kategorian muihin toimijoihin nähden.

”Olemme panostaneet pitkäjänteisesti toimintamme kehittämiseen – keskittyen erityisesti vahvistamaan osaamista ja asiantuntemusta, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kaikki näkemiseen ja silmäterveyteen liittyvät palvelut. On hienoa, että se asiakkaiden luottamus, jonka koemme päivittäisessä tekemisessämme ja vahvassa taloudellisessa kehityksessämme, näkyy myös kuluttajien arvostuksena tässä tutkimuksessa”, toteaa Silmäasema Optiikka Oy:n toimitusjohtaja Jari-Pekka Kelhä.

Tutkimukseen vastanneet nimesivät ensin sen optikkoliikkeen, johon he luottivat eniten. Tämän jälkeen he ottivat kantaa siihen, kuinka hyvin viisi eri ominaisuutta sopivat tähän liikkeeseen asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.

Valitut Palat teetti vuosittaisen tutkimuksen nyt 22. kerran ja siinä selvitettiin, mitkä ovat kuluttajien mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan Yhteistyökumppanina oli brittiläinen Wyman Dillon -tutkimustoimisto. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä lokakuussa 2021 ja vastaajia oli kaikkiaan 2006. Otos poimittiin Valittujen Palojen asiakasrekisteristä. Tulokset painotettiin iän (20+ vuotta) ja sukupuolen mukaan väestöä vastaavaksi.

Lisätietoja:
Jari-Pekka Kelhä, toimitusjohtaja, Silmäasema Optiikka Oy
[email protected], p. 0400-589 170