Tiedote

Silmäasema ostaa Optikko Arvolan – Silmäasema vahvistaa jalansijaansa Helsingin ydinkeskustassa

Silmäasema ostaa kauppakeskus Forumin pääsisääntulon vieressä sijaitsevan perinteikkään optikkoliike Optikko Arvolan liiketoiminnan. Yritysostolla Silmäasema vahvistaa merkittävästi näkyvyyttään aivan Helsingin ytimessä. Liiketoiminta siirtyy Silmäasemalle 1.12.2021.

”Olemme iloissamme saadessamme näin upean vahvistuksen Silmäaseman myymäläverkostoon. Arvolassa on tehty töitä suurella ammattitaidolla vuosikymmeniä, ja siten se sopiikin erinomaisen hyvin osaksi Silmäasemaa, jossa arvostetaan vahvaa näönhuollon ja silmäterveyden asiantuntijuutta”, Silmäasema Optiikka Oy:n toimitusjohtaja Jari-Pekka Kelhä toteaa.

”Siirrän hyvillä mielin liiketoiminnan Silmäasemalle, joka on arvostettu, vastuullinen kotimainen toimija. Lähipiirissäni ei ole tiedossa toiminnalle jatkajaa, ja pitkän linjan yrittäjänä tunnen myös syvää helpotusta, että saan näin turvattua työpaikat upealle henkilöstölleni hyvän työnantajan palveluksessa”, Ilkka Arvola valottaa kaupan taustoja.

Optikko Arvolan perusti vuonna 1963 Ilkka Arvolan isä, optikkomestari Reijo Arvola. Nykyisessä osoitteessaan liike on toiminut vuodesta 1985, jolloin vanhan Forumin tilalle rakennuttu uusi Forum-kauppakeskus avasi ovensa.

”Liikkeen sijainti on erinomaisen hyvä. Silmäasema haluaa olla siellä missä ihmisetkin, ja Forum on monelle Helsingissä liikkuvalle luontainen asiointipaikka. Pääkaupunkiseutu on meille tärkeä alue, ja olemme viime vuosina avanneet myymälöitä muun muassa Vantaanportin Jumbon, Herttoniemen Hertsin, Pasilan Triplan ja Malmin Novan kauppakeskuksiin”, Kelhä kertoo.

Optikkoliiketoiminta jatkuu Forumissa keskeytyksettä. Arvolan liikkeeseen tulee Silmäaseman kyltit, ja toiminta jatkuu nimellä Silmäasema Helsinki, Arvola.

”Toivotamme kaikki Arvolan vakioasiakkaat tervetulleiksi asioimaan myymälään myös jatkossa. Tavoitteenamme on aloittaa myymälässä myös silmälääkärin vastaanotot, joten asiakkailla on jatkossa käytössään entistä monipuolisemmat palvelut”, Kelhä toteaa.

Asiakkaita pystytään myös ohjaamaan tarpeen mukaan helposti vaikkapa leikkauspalvelujen piiriin. Silmäaseman Helsingin silmäsairaala sijaitsee aivan lähietäisyydellä, niin kutsutun makkaratalon kolmannessa kerroksessa.

Lisätietoja:
Jari-Pekka Kelhä, toimitusjohtaja, Silmäasema Optiikka Oy,
[email protected], p. 0400 589 170
Ilkka Arvola, Optikko Arvola Oy, [email protected], p. 040 545 7978
Niina Streng, viestintäpäällikkö, Silmäasema, [email protected], p. 050 322 5195