Tiedote

Silmäasema osti Optikko Piila Oy:n Jämsän-toimipisteen

”Optikko Piila on paikallinen, arvostettu toimija, jonka asiantuntijat ovat jämsäläisille tuttuja. Kun Optikko Piilan Jämsän-myymälä tulee osaksi Silmäasemaa, saavat asiakkaat käyttöönsä entistäkin laajemman palvelu- ja tuotevalikoiman: optikkopalvelujen lisäksi myös asiakkaan saatavilla olevat lääkäripalvelut laajenevat, ja asiakkaiden on jatkossa helpompaa käyttää myös Silmäaseman Jyväskylän silmäsairaalapalvelua”, Silmäasema Optiikan Keski-Suomen aluejohtaja Laura Perälä sanoo.

Optikko Piilan kaupan myötä Silmäasemalle siirtyvä Säterintien myymälä on suljettuna 1.-5.11. ja avautuu Silmäasemana maanantaina 6. marraskuuta. Keskuskadulla sijaitseva Silmäasema Jämsä palvelee normaalisti.

Kaupan myötä Silmäaseman toiminta Jämsässä tullaan keskittämään Säterintien myymälän tiloihin, jotka remontoidaan tammikuussa Silmäaseman uuden myymäläkonseptin mukaisesti. Jämsässä toimitaan helmikuuhun 2024 asti kahden myymälän voimin, jonka jälkeen Silmäasema Jämsän toiminta Keskuskadulla loppuu. Silmäasema Jämsän henkilökunta siirtyy muutoksen myötä Säterintien uuteen Silmäasema-myymälään.

”Sekä nyt tehtävällä liiketoimintakaupalla että tilojen uusimisella tavoittelemme jämsäläisille entistäkin parempaa asiakaskokemusta, jonka myötä asiakas saa kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut yhdestä ja samasta paikasta. Jämsäläiset asiakkaat saavat jatkossakin asioida tuttujen huippuasiantuntijoiden kanssa, sillä nyt tehtävillä muutoksilla ei ole henkilöstövaikutuksia”, Perälä kertoo.

”On hienoa, että Säterintien toiminta siirtyy vahvan suomalaisen toimijan, Silmäaseman, alle. Jämsäläiset saavat uudenlaisen, hienon keskuksen, jossa kaikenikäisten näkemisen tarpeista huolehditaan entistäkin kattavammin. Optikko Piilan yrittäjänä mieltäni lämmittää tietysti myös se, että henkilökuntamme saa jatkaa erinomaista asiakaspalvelua samoissa tiloissa, silmäasemalaisina”, Optikko Piila Oy:n Marko Murtomäki kertoo.

Lisätietoja:
Keski-Suomen aluejohtaja Laura Perälä, puh. 040 5962 883, laura.perala@silmaasema.fi
Silmäaseman viestintä (ark. klo 9-17), 050 4781 508 tai [email protected]