Tiedote

Silmäasema Sairaala osti porvoolaisen Oy Silmätalo – Ögoncentral Ab:n

Kotimainen Silmäasema kasvattaa sairaalaverkostoaan. Silmäasema Sairaala Oy on ostanut osakekaupalla Oy Silmätalo – Ögoncentral Ab:n Raimo Uusitalolta, Veli-Pekka Suomalaiselta ja Christer Siléniltä. Kaupan myötä Silmätalo Porvoon sairaala on osa Silmäasemaa ja sen henkilöstö on siirtynyt Silmäaseman palvelukseen. Porvoon sairaala on Silmäaseman 18. silmäsairaala Suomessa.

 ”Yrityskauppa vahvistaa sairaalaverkostoamme ja olemme iloisia saadessamme Silmätalon asiantuntevat ja sitoutuneet silmäterveyden asiantuntijat osaksi Silmäasema-tiimiämme”, linjaa Silmäasema Sairaalan toimitusjohtaja Ulla Näpänkangas.

Silmätalo Porvoon sairaala on toiminut noin 10 vuoden ajan Vanhassa Porvoossa, Raatihuoneenkatu 2:n historiallisessa rakennuksessa. Siellä tehdään silmänsisäisiä leikkauksia eli kaihi- ja linssileikkauksia, silmätutkimuksia, toimenpiteitä ja vastaanottoja.

Silmäaseman Porvoon silmäsairaalan vastuulääkärinä jatkavan Raimo Uusitalon mukaan katse on yrityskaupan jälkeen suunnattu erittäin positiivisesti tulevaisuuteen.

”Yrityskaupalla haluamme turvata sen, että asiakkaat saavat meiltä jatkossakin nopeasti parasta mahdollista hoitoa ja palvelua. Maailma on parhaillaan muuttumassa merkittävästi terveydenhoidon alueella, joten on hyvä tarttua tulevaisuuden haasteisiin isompien hartioiden alla – etenkin, kun ne hartiat kuuluvat ainoalle puhtaasti silmätauteihin erikoistuneelle kotimaiselle toimijalle Suomessa. Osana Silmäasemaa meillä on entistä paremmat resurssit kehittää toimintaa vastaamaan sote-uudistuksen ja muiden muutosten tuomiin haasteisiin”, Uusitalo uskoo.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ulla Näpänkangas, Silmäasema Sairaala
puh. 040-748 0710, [email protected]

Vastuulääkäri Raimo Uusitalo, Silmäasema Porvoon sairaala
puh. 050-377 6189