Tiedote

Silmäasema tulee Mänttään: Optikko Piila Oy:n Mäntän-toimipiste siirtyy Silmäasemalle helmikuussa

”Optikko Piila on paikallinen, arvostettu toimija niin Mäntässä kuin marraskuussa ostetussa Jämsässäkin. Molemmat myymälät jatkavat osana Silmäasemaa, joten asiakkaat voivat molemmilla paikkakunnilla jatkaa asiointia tutussa toimipisteessä, mutta saavat jatkossa käyttöönsä entistäkin laajemman palvelu- ja tuotevalikoiman: optikkopalvelujen lisäksi myös asiakkaan saatavilla olevat lääkäripalvelut laajenevat, ja asiakkaiden on jatkossa helpompaa käyttää myös Silmäaseman Jyväskylän tai Tampereen silmäsairaalapalvelua”, Silmäasema Optiikan Keski-Suomen aluejohtaja Laura Perälä sanoo.

Optikko Piilan kaupan myötä Silmäasemalle siirtyvä Mäntän myymälä on suljettuna 1.-4.2. ja avautuu Silmäasemana maanantaina 5. helmikuuta. Silmäasema-avajaisia juhlitaan liikkeessä kahvituksella keskiviikkona 7. helmikuuta.

”On hienoa, että Silmäasema toimii jatkossa myös Mäntässä. Silmäaseman myötä mänttäläiset pääsevät entistäkin paremman asiakaskokemuksen piiriin, kun he saavat jatkossa kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut yhdestä ja samasta paikasta – ja samalla ostoksistaan saa myös S-Bonusta! Mäntän liikkeessä toimii jatkossa myös paikkakuntalainen myyjä, joten palvelua saa jatkossakin tutuilta kasvoilta, vaikka entiset omistajat itse eivät entisessä liikkeessään jatkakaan. Tuttuja myyjiä vierailee Mäntässä myös Oriveden Silmäasemalta”, Perälä kertoo.

"Silmäaseman ostettua Jämsän liikkeemme ajattelimme aluksi jatkavamme toimintaa Mäntän liikkeessä normaalisti. Aiempi kaupantekoprosessi synnytti hyvän luottamuksen kaupan osapuolten välille ja siksi päädyimmekin neuvottelemaan alkuvuonna myös Mäntän liikkeen myymisestä ja kaupat syntyivätkin nopeasti”, Optikko Piila Oy:n Marko Murtomäki kertoo.

Optikko Piila Oy:n Marko ja Katriina Piila siirtyvät kaupan myötä yli 30 vuotta kestäneen yrittäjäuran jälkeen viettämään sapattia.

”Tarkoituksemme on nyt aluksi hieman levähtää, ja sen jälkeen panostamme omiin harrastuksiimme ja elämänlaatuumme. Olemme toimineet Katriinan kanssa yrittäjinä jo yli 30 vuotta ja totesimme, ettei meille välttämättä tule enää tulevaisuudessa tällaista mahdollisuutta kuin nyt Silmäaseman kanssa. Luovutamme liiketoimintamme luottavaisin mielin kotimaisen, vahvan ammattiorganisaation käsiin. Mukavaa on myös, että asiakkaamme saavat jatkossakin ammattitaitoista palvelua jo tutuiksi tulleilta Jämsän optikoilta Anna ja Mikko Linniseltä. Myyjän tehtäviin on myös saatu paikkakunnalla hyvin tunnettu alan ammattilainen Sanna Hännikäinen. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme erittäin antoisista vuosista. Oli ilo ja kunnia saada palvella teitä!", Murtomäki kertoo.

Lisätietoja:
Keski-Suomen aluejohtaja Laura Perälä, puh. 040 5962 883, [email protected]
Silmäaseman viestintä (ark. klo 9-16), 050 4781 508 tai [email protected]