Tiedote

Silmäaseman myymäläverkosto laajenee: Silmäasema osti Silmikkäin Oy:n Kauhajoen-toimipisteen

Silmikkäin Oy:n Kauhajoen-kaupan myötä Silmäasemalle siirtyvä Kauhajoen-myymälä on suljettuna 1.-10.12. ja avautuu Silmäasemana maanantaina 11.12. Asiakkaita palvelevat lähialueen Silmäasema-myymälät Kurikan Laulajantiellä ja Seinäjoella Kauppakadulla sekä Hyllykallion Prismassa.

”Silmikkäin Oy on paikallinen, arvostettu toimija, jonka asiantuntijat ovat kauhajokisille tuttuja. Liike on tuttu myös silmäasemalaisittain: vielä parisen vuotta sitten liike oli Silmäasema-myymälä. Kun Silmikkäin Oy:n Kauhajoen-myymälä palaa osaksi Silmäasemaa, saavat asiakkaat käyttöönsä entistäkin laajemman palvelu- ja tuotevalikoiman: optikkopalvelujen lisäksi myös asiakkaan saatavilla olevat lääkäripalvelut laajenevat, ja asiakkaiden on jatkossa helpompaa käyttää myös Silmäaseman silmäsairaalapalveluja Seinäjoella tai Vaasassa”, Silmäasema Optiikan Länsi-Suomen aluejohtaja Joni Viili sanoo.

Silmikkäin Oy:n Kauhajoen-henkilökunta siirtyy kaupan myötä Silmäaseman palvelukseen. Myymälän nimeksi tulee Silmäasema Kauhajoki, ja myymäläpäällikkönä toimii Heidi Kuusisto.

”Sekä nyt tehtävällä liiketoimintakaupalla että toiminnan kehittämisellä edelleen tavoittelemme kauhajokisille entistäkin parempaa asiakaskokemusta, jonka myötä asiakas saa kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut yhdestä ja samasta paikasta. Kauhajoen asiakkaat saavat jatkossakin asioida tuttujen huippuasiantuntijoiden kanssa, sillä nyt tehtävillä muutoksilla ei ole henkilöstövaikutuksia”, Viili kertoo.

”On hienoa, että Kauhajoen-myymälämme siirtyy tutun, suomalaisen toimijan, Silmäaseman, alle. Silmikkäin Oy:n yrittäjänä olen tietysti erityisen iloinen siitä, että henkilökuntamme saa jatkaa erinomaista asiakaspalvelua samoissa tiloissa, silmäasemalaisina”, Silmikkäin Oy:n yrittäjä Sampo Syrjänen kertoo.

Lisätietoja:
Länsi-Suomen aluejohtaja Joni Viili, +358 40 055 1687, [email protected]