Tiedote

Silmäaseman myymäläverkostossa tapahtuu: Silmäasema osti Oulussa Turun Kultaseppä Oy:n optisen liiketoiminnan, luvassa myös muuttoa ja remonttia

Liiketoimintakaupan myötä Silmäasemalle siirtyvä Oulun Kauppurienkadulla entisessä Stockmannin talossa sijaitseva myymälä on suljettuna muutostöiden ajan helmikuun alusta alkaen. Myymälä avautuu Silmäasemana myöhemmin kevään 2024 aikana.  Asiakkaita palvelevat muut Oulun Silmäasema-myymälät Pohjola (Toritie 1), Puistola (Isokatu 43), Valkealinna (Hallituskatu 17) sekä myymälät kauppakeskus Valkeassa, Ideaparkissa ja Limingantullin Prismassa.

Turun Kultaseppä Oy:llä työskentelevä optikko siirtyy kaupan myötä Silmäaseman palvelukseen. Myymälän nimeksi tulee Silmäasema Oulu Pekuri.

”On hienoa, että vahvistamme asemaamme uudella myymälällä Oulun keskustassa hyvällä liikepaikalla. Myymälä tullaan harmonisoimaan Silmäaseman brändin mukaiseksi ja kartoitamme parhaillaan muutos- ja remonttitarpeita. Silmäasema Oulu Pekuri avautuu tutun henkilökunnan voimin kevään 2024 aikana – myymälässä tulevat palvelemaan muista Oulun toimipaikoista tutut myyjät ja optikot”, Silmäasema Optiikan toimitusjohtaja Jari-Pekka Kelhä sanoo.

Turun Kultaseppä Oy jatkaa edelleen kultasepänalan liiketoimintaa. 

”Jatkamme Suokko vihki- ja kihlasormusten myyntiä yhteistyökumppanimme Nikama Designin tiloissa. Samoin jatkamme liiketoimintaa B2B-liike- ja henkilökuntalahjojen puitteissa”, Turun Kultaseppä Oy:n Jukka Hurskainen kertoo.

Silmäasema Ideapark avautuu remontin jälkeen, Silmäasema Kiiminki muuttaa

Silmäasema Ideapark muuttaa kauppakeskuksen sisällä uusiin tiloihin, aivan nykyisen toimitilan viereen. Remontin myötä asiakkaiden tarjolle saadaan entistä laajempi tuote- ja palveluvalikoima.

”Ideaparkin Silmäasema muuttaa käytännössä vain seinän toiselle puolen, mutta saamme avaran, suuremman ja näkyvämmän liikepaikan. Nyt tehtävien muutosten myötä pääsemme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin, kun saamme mm. yhden vastaanottohuoneen lisää. Uuden myymälän rakennus alkaa viikolla 8, ja remontin loppuun saakka palvelemme nykyisessä tilassa”, Kelhä kertoo.

Silmäasema Kiiminki muuttaa ABC:n S-Market-kauppakeskittymään maaliskuussa. Uutta myymälää rakennetaan parhaillaan ja nykyinen Kiimingin myymälä Terveystiellä sulkeutuu muuton myötä 29. helmikuuta. Uusi myymälä avautuu 4. maaliskuuta. 

”Tällä hetkellä tilaa remontoidaan vastaamaan uuden, nykyaikaisen optisen myymälän tarpeita. Muuton myötä pääsemme tuomaan kaikki näkemisen ja silmäterveydenpalvelut yhä näkyvämmälle liikepaikalle. Silmäasemalla on vahva myymäläverkosto Oulun alueella: meille on tärkeää pitää näkemisen ja silmäterveydenpalvelut lähellä asiakkaita, myös ydinkeskustan ulkopuolella. Rakentuva myymälä on nykyistä suurempi ja laajemman tilan etuina on asiakkaille entistä esteettömämpi asiointi sekä laajempi tuote- ja palveluvalikoima. Kummallakaan muutolla ei tietenkään ole henkilöstövaikutuksia, vaan samat tutut myyjät, optikot ja silmälääkärit palvelevat myös uusissa tiloissa sekä Kiimingissä että Ideaparkissa”, Kelhä kertoo.

Lisätietoja: Silmäaseman viestintä (ark. klo 9-16), p. +358 50 4781 508, [email protected]