Tiedote

Silmäaseman piilolinssit tilattavissa nyt Woltin kautta kotiin pääkaupunkiseudulla

Silmäasema aloittaa ensimmäisenä optisen alan toimijana Suomessa yhteistyön kotiinkuljetuspalvelu Woltin kanssa. Helmikuun alusta alkaen asiakkaat voivat tilata Silmäaseman suosituimpia piilolinssejä Woltin toimitusalueille Helsingissä ja Espoossa. Yhteistyö on osa Silmäaseman tarjoamia vaihtoehtoisia toimintatapoja, joilla saadaan ratkaisut asiakkaan näkemisen tarpeisiin nopeallakin aikataululla.

Woltin verkkosivujen ja mobiilisovelluksen kautta on tilattavissa kolmen eri brändin laadukkaita kertakäyttöpiilolinssejä, jotka kattavat voimakkuuksiltaan erilaiset näkemisen tarpeet. Lisäksi valikoimassa on piilolinssineste sekä silmien kostutustuote. Tarkemmat tuoteselosteet löytyvät Woltin verkkosivuilta.

Ennen ensimmäisten piilolinssien ostoa Silmäasema suosittelee piilolinssien ensisovitusta optikolla.

”Haluamme tällä yhteistyöllä palvella mm. niitä asiakkaita, joille piilolinssitarve tulee äkillisesti. Joskus piilolinssit pääsevät loppumaan juuri silloin, kun tulee yllättävä meno, tai muuten kriittisellä hetkellä – kun on lähdössä vaikkapa lomamatkalle tai liikuntaharrastuksen pariin. Tällöin voi säästää aikaa tilaamalla tutut tuotteet nopeasti Woltista”, kertoo Silmäaseman avainasiakaspäällikkö Sanna Kuusisto.

Helsingissä Wolt-tilaukset toimitetaan joko Silmäasema Itäkeskuksen tai Kaivokadun myymälästä ja Espoossa Silmäasema Iso Omenan myymälästä. Kotiinkuljetuspalvelu toimii myymälöiden aukioloaikojen puitteissa. Asiakas voi halutessaan myös itse noutaa tilaamansa tuotteet myymälästä.

Kahden kuukauden pilottijakson jälkeen Silmäaseman tavoitteena on laajentaa Wolt-yhteistyötä mahdollisuuksien mukaan myös muualle Suomeen.

 
Lisätietoja:

Avainasiakaspäällikkö Sanna Kuusisto, Silmäasema
puh. +358 50 416 7568, [email protected]