Tiedote

Valkeakosken Silmäaseman omistaja vaihtuu

Silmäasema Fennica Oy on ostanut Valkeakosken Näkökeskus Oy:n liiketoiminnan Timo Munukalta.

Tässä yrityskaupassa Valkeakosken Silmäasema-myymälä siirtyy ketjun omistukseen ja myymälässä työskennelleet henkilöt siirtyvät vanhoina työntekijöinä Silmäasema-ketjun palvelukseen. Kauppa toteutuu 1.5.2017 alkaen.

Yli 40 vuotta toiminut, kotimainen Silmäasema-ketju johtaa näkemisen ja silmäterveyden alan kasvua Suomessa. Silmäaseman verkosto, liikevaihto ja markkinaosuus ovat kasvaneet viimeiset viisi vuotta. Vuonna 2016 Silmäasema avasi 14 omaa uutta myymälää eri puolille Suomea ja laajentui yritysostojen myötä kuudella optiikkamyymälällä ja yhdellä silmäsairaalalla. Tällä hetkellä koko Silmäasema-ketjussa on lähes 150 myymälää ja 13 silmäsairaalaa Suomessa, sekä 8 myymälää Virossa.                              

Tuttu Silmäasema-myymälä jatkaa toimintaansa Koskikaran kauppakeskuksessa

”Valkeakoski on perinteikäs ja virkeä talousalue Pirkanmaalla ja olen iloinen siitä, että nyt Silmäasema-yrittäjyydestä luopuessani yrityksen toiminta jatkuu tutun henkilökunnan voimin. Niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat löytävät edelleen Silmäaseman asiantuntevat silmäterveyden ja näkemisen palvelut omasta kunnasta.”, pitkäaikainen silmäasemalainen, optikko Timo Munukka, toteaa.

Silmäaseman ammattitaitoinen henkilökunta auttaa koskislaisia asiakkaita yksilöllisesti kaikissa näkemiseen liittyvissä kysymyksissä. Laajasta kehys- ja aurinkolasimallistosta löytyvät sekä muodin huippumerkit että luotetut ja tyylikkäät klassikot. Hoyan linssivalikoima tarjoaa monen hintaisia laatulinssejä hyvinkin yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Valkeakosken myymälässä jatkuu myös tuttujen silmälääkäreiden vastaanotto. Asiantuntevalta henkilökunnalta kannattaa kysyä myös muista Silmäaseman tarjoamista silmäterveyden- ja silmäkirurgian palveluista. Myymälä toimii väylänä esim. kaihi- ja laserleikkauksiin Silmäaseman silmäsairaalaan Tampereella.

Lisätietoja:

Pasi Kohmo, toimitusjohtaja, [email protected]

Kati Räihä, markkinointi- ja viestintäjohtaja, [email protected], puh. ​050 416 6764