Tiedote

Yksilöllisyys ja vastuullisuus korostuvat silmälaseissa

Silmäasemalta uusi räätälöitävä O’Six-kehysmallisto


Yksilöllisyyden trendi vahvistuu entisestään silmälasien käyttäjien keskuudessa. Personoinnin ohella vastuullisuus on tärkeää yhä useammalle lasien käyttäjälle. Kotimainen Silmäasema vastaa kuluttajien tarpeisiin tuomalla myymälöihinsä räätälöitävän O’Six-kehysmalliston. Värikäs italialainen mallisto antaa monia mahdollisuuksia yhdistellä eri kehysmalleja, värejä ja linssikokoja kunkin asiakkaan tarpeisiin ja tyyliin parhaiten sopivaksi kokonaisuudeksi. Kehysten valmistamisessa käytetään ympäristöä vähemmän kuormittavia materiaaleja ja menetelmiä.

”O’Six-mallistosta löytyy 12 erilaista asetaattikehysmallia, 12 eri väriä sekä mattana että kiiltävänä, kolme eri linssikokoa sekä kaksi aisatyyppiä ja aisan pituutta. Näistä vaihtoehdoista kullekin asiakkaalle voidaan yhdistellä juuri omannäköiset silmälasit”, kertoo tuotepäällikkö Hanna Airio Silmäasemalta.

Mallisto tuo lisää värejä ja erityisesti rohkeampia värejä suomalaisten saataville. Halutessaan asiakas voi saada O’Six-lasit myös yksilöllisesti nimikoituina.

Italialaista muotoilua – vastuullista tuotantoa

O’Six on perinteikkään italialaisen Thema Opticalin kehittämä kehysmallisto, jota perheyritys valmistaa omassa tehtaassaan Cadoren laaksossa. Jokainen kehys räätälöidään erikseen asiakkaan tilauksen mukaan Theman patentoimalla 3D-asetaattiteknologialla, joka ei vaadi ympäristöä kuormittavien liuottimien käyttöä. Yritys onkin saanut Credit Suissen myöntämän Sustainability Award -palkinnon.

”Vastuullisuus on yhä tärkeämpää myös optisella alalla. Ympäristöystävällisten materiaalien käyttäminen ja tuotteen valmistaminen vasta sitten, kun asiakas on tehnyt ostopäätöksen ovat alan vastuullista toimintaa parhaimmillaan”, Hanna Airio linjaa.

Silmäasema on O’Six-malliston ensimmäinen jakelija Pohjoismaissa. Mallisto on saatavissa Silmäaseman optisissa myymälöissä kautta maan. Hinta kaikille räätälöidyille O’Six-kehysvariaatioille on sama: 299 euroa, ja nimikoinnin saa 40 euron lisähintaan.

Lisätietoja:

tuotepäällikkö Hanna Airio, Silmäasema
puh. 040-191 8926, [email protected]